Zo’n beetje iedereen die enige affiniteit heeft met Bitcoin of cryptovaluta in het algemeen, heeft wel eens over de volgende pijnlijke vraag nagedacht. “Hoeveel geld zou ik hebben als ik enkele jaren geleden in Bitcoin had geïnvesteerd?”. Voor velen blijft het slechts een gedachte, maar een 34-jarige Amerikaan was er vroeg bij en kan zich al enkele jaren Bitcoin miljonair noemen. Tijd om een kijkje in zijn leven te nemen.

Bitcoin miljonair

Romano Miller vertelt in een interview over zijn vriend, die in het interview Daniel wordt genoemd. Daniel bezit 4 Ferrari’s en meerdere miljoenenpanden en is al jaren miljonair – allemaal dankzij Bitcoin. Het begon allemaal heel bescheiden. Hij werkte bij een technologiebedrijf en was het zat was om zijn geld te verspillen aan huur en andere uitgaven. Hij had destijds een aardig zakcentje van 55.000 dollar bij elkaar gespaard.

Eind 2010 kocht Daniel de cryptomunt op een prijs van $0,90 per munt. In totaal investeerde hij iets minder dan $5000 en bezat hij ongeveer 5200 bitcoins. Daniel’s bedoeling was in eerste instantie om de munten te verkopen als ze een koersprijs van $25 zouden bereiken, omdat hij dacht dat dit lang zou gaan duren. Niets bleek echter minder waar, want de munt steeg extreem snel in waarde.

Het succesverhaal van Daniel

In 2017 bereikte Bitcoin een koerswaarde van $11.000 en besloot Daniel om een deel van zijn munten te verkopen. In totaal verkocht hij 2250 bitcoins en werd hij plotsklaps multimiljonair. Hij kocht direct een huis van 550m² in Sillicon Valley, meerdere Ferrari’s, een BMW X5 en een Bentley. Toen vrienden hem wezen op zijn uitgavenspatroon, besloot Daniel om slimmer te investeren en kocht hij een groot winkelcentrum op.

bitcoin ferrari

Daniel heeft volgens Romano Miller meerdere passieve inkomststromen en veel vastgoed tot zijn beschikking. Qua bitcoins zit hij ook gebakken; hij heeft nog ongeveer 3000 munten in zijn cryptoportefeuille die een waarde hebben van ongeveer $200 miljoen – ongeveer €165 miljoen. Het leven van een Bitcoin miljonair kent hevige pieken en dalen, maar op de lange termijn

Krijg je na het lezen van dit succesverhaal ook de kriebels en kun je niet wachten om zelf ook in Bitcoin en overige cryptovaluta te handelen? Via deze Nederlandse broker kun je enorm veilig, eenvoudig en goedkoop een account aanmaken. In een eerder artikel behandelde we ook al de vraag: “ben ik nog op tijd om in te stappen in Bitcoin of andere cryptomunten?” Wie weet word jij wel de volgende Bitcoin miljonair!