De M2 had een krachtigere en snellere reagerende dan de M1. Het Duitse bakbeest is turbocharged en heeft een speciaal getunede N55 motor onder de kap liggen. De M2 wordt alom beschouwd als een indirecte opvolger van de BMW 1 Serie M Coupé. De nieuwprijs van een BMW M2 ligt op €81.757, maar gelukkig voor jou en je bankrekening zijn ze er te vinden voor een voordeligere prijs. Dit is de meest betaalbare BMW M2 die je zult vinden binnen onze landsgrenzen – aangeboden door Derksen Automotive.

Krachtcentrale

De M2 extra koeling, een op maat gemaakt uitlaat­systeem en een meer effectieve olietoe­voer om met hoge zijdelingse g-krachten om te gaan. Ook is er een actief M-differentieel om de 370 pk en 465 Nm in goede banen te leiden. De achterwiel aangedreven BMW M2 bevat 370 pk en sprint van o naar 100 kilometer per uur in 4,3 seconden. De topsnelheid ligt op 250 km/h.

BMW-M2-2

De automaat is staat in ieder geval garant voor sportief en speels rijgedrag. Over de M2 wordt vaak gezegd dat het beste M model is. Dit vanwege de combinatie met het lichte gewicht, de achterwiel aandrijving en de algehele charme die deze wagen met zich meebrengt.

Prijs BMW M2

De geïmporteerde auto heeft ruim 160.000 kilometer gereden en is dealer-onderhouden. Hierdoor is de volledige onderhoudshistorie beschikbaar. De Duitser staat op AutoScout24 en gaat voor een bedrag van €39,950 met jou mee naar huis. Als je nog wat budget overhoudt, zijn er nog een aantal opties aan te vinken voor extra comfort en gemak. Denk dan aan climate- en cruise control, keyless enrty en stoelverwarming.

BMW-M2-2

De auto is aan de binnenkant uitgevoerd met zwart leer op de sportstoelen. Daarnaast zijn er ook wat M-Performance onderdelen te zien. Er is alleen nog één ding: de wagen bevindt zich in een WOK-status (wachten op keuren). Dit betekent in feite dat het voertuig op dat moment niet APK goedgekeurd is. Zonder APK-keruing mag er uiteraard niet in rijden.

Deze zeer nette BMW M2 heeft zakelijk alleen maar lange afstandskilometers gereden, is afkomstig van de eerste eigenaar en het onderhoud is bij de BMW-dealer uitgevoerd. Belangstellenden kunnen hier terecht.