Op de Kerkstraat, hartje centrum van Amsterdam, staat dit toffe herenhuis. Van buitenaf lijkt het niet eens zo speciaal, enigszins tussen de twee buren ingepropt, maar bij binnenkomst wordt je direct verwelkomd door unieke details en een stijlvolle inrichting.

Sfeervolle woning op de grachtengordel

Zodra je vanaf de grachtengordel de voordeur openslaat kom je terecht de riante entree, die deels wordt gebruikt als stalling en deels als fitness- en hobby-kamer. Hier kan je als koper nog het een en ander aan veranderen, maar als het aan ons ligt zouden we het lekker zo laten.

Grachtengordel

In het achterhuis is een zeer bijzondere open en lichte ruimte met aansluitingen voor een riante woonkeuken en een knus zitgedeelte. De achterpui kan vrijwel geheel open en geeft een perfect binnen/buiten effect. De buitenruimte is op het zuiden gelegen en is smaakvol aangelegd met groen en verlichting.

living

Passeer het uiteinde van de gang om je eerste stappen te zetten de fraaie huiskamer, waar het lichtinval meteen op je geïntrigeerde porum schijnt. Aansluitend aan de woonkamer is een tv-kamer met bar.

Open ruimte

De achterpui, leidt je binnen no-time naar het terras, waar je zomers heerlijk kunt relaxen op het sfeervolle zitgedeelte in de buitenlucht. Terwijl de eerste verdieping beschikt over een moderne badkamer, twee slaapkamers, waarvan één uitmondt op het terras. Het woonoppervlak is in z’n totaliteit 200 m² en huist 5 kamers, waarvan 4 slaapkamers en twee badkamers – met ligbad.

Grachtengordel

Op de tweede verdieping bevindt zich twee andere slaapkamers, die je eventueel zelf nog anders kan herindelen. Ook deze verdieping is voorzien van een mooie badkamer en aan de achterzijde een dakterras. Ene kant heeft het iets minimalistisch en heeft het de charmes van een Balinese-bouwstijl en inrichting, anderzijds weer iets typisch Amsterdam. Hoe je het ook intrepeteerd: het is een spannende mix die voor velen de juist snaar raakt.

Vraagprijs

De tot in de puntjes ontworpen woonkamer beschikt over een luxe keuken voorzien van ingebouwde apparatuur. Het hele pand ademend een vloeiende doorgang naar alle vertrekken. Zorg wel dat je zakken diep zijn als geïnteresseerde, want de prijs is namelijk vastgesteld op €2.280.000. Neem voor meer details en extra beeldmateriaal een grondiger kijkje op Funda.

badkamer Grachtengordel