Eén van de meest populaire items van Balenciaga, zijn hun drielaage kisten, ook wel bekend onder de naam Triple S. Deze lompe stappers kosten rond de €775,00 en stuwde de “Dad Sneaker”- trend naar nieuwe hoogten. Daar speelt het Spaanse modehuis op in met een tas, gebaseerd op dit schoeisel. Het lijkt erop dat iemand een DIY-project heeft gemaakt van een aantal schoenen, toch staat dit artikel staat gewoon op de website van Balenciaga.

Balenciaga ‘Sneakerhead’

Balenciaga heeft een nieuwe tas voor mobiele telefoons gelanceerd die perfect is voor sportliefhebbers, waarbij duidelijk alle inspiratie is geput uit het bovenwerk van een van de meest iconische sneakers van het merk en vertegenwoordigt op zijn best de hype-cultuur. De tas, die de “Sneakerhead” wordt genoemd, is voorzien van inzetstukken van mesh en imitatieleer die het uiterlijk van sneakers nabootsen.

Balenciaga

Daarnast bevat de buidel ook veters (in de vorm van linten die de zijkanten sieren), een achterzak en het omgekeerde Balenciaga-logo is op de zijkant geborduurd. De tas komt in een zwarte of blauw met grijze kleurstelling en heeft verder een kromlijnige basis met een handvat aan de bovenkant en een verstelbare en verwijderbare riem. Het wordt geleverd met een magneetsluiting met studs en een B-logo-hardware.

De afmetingen zorgen er voor nat het groot genoeg om een ​​telefoon mee te nemen, samen met bijvoorbeeld Airpods en wat losse flappen. De opmerkelijke Balenciaga ’Sneakerhead’-tas voor mobiele telefoons kost €1.750 en is momenteel (online) te koop op de officiële website van het modehuis.

Balenciaga Balenciaga