22 mei vond het Eurovisie Songfestival plaats in Rotterdam Ahoy, gepresenteerd door Jan Smit, Chantal Janzen, Edsilia Rombley en Nikkie de Jager, waar Nederland 23e werd. Met in speciaal een belangrijke rol voor De Jager (beter bekend als NikkieTutorials), met een aantal gesprekken met de kandidaten en zelfs koningin Máxima. Reeds behandelden we haar BMW i8 die te koop staat, maar in dit stuk kijken we naar haar residentie in Brabant.

NikkieTutorials

Voor wie verder nog vrij onbekend is met deze ‘YouTuber’, hier een beknopte resumé. De visagiste werd in 1994 geboren in Wageningen. In de zomer van 2008 begon ze een passie te ontwikkelen voor make-up en begon ze met het uploaden van ’tutorials op YouTube. Ondertussen heeft De Jager diverse wereldsterren voorzien van een laag make-up en heeft ze op YouTube 13,8 miljoen abonnees en op Instagram 14,7 miljoen volgers. In 2019 was ze ook te zien in het tv-programma Wie is de Mol?, waar ze als tweede kandidaat afviel.

De Udense woning van Nikkie de Jager

Via BekendeBuren kwamen we erachter dat De Jager resideert in een landhuis in het Brabantse Uden. Na een periode van 38 maanden dat het te koop stond, kocht ze het voor € 645.000. Prima deal: de laatste vraagprijs was € 695.000, terwijl de oorspronkelijke vraagprijs lag op €945.000,-.

Nikkie de Jager

Foto: Bekende Buren

Nikkie heeft er wel een hypotheek op laten vestigen van € 662.300. In ruil voor deze som geld kreeg zij een landhuis met een woonoppervlakte van 293 vierkante meter met 6 kamers, waaronder vijf slaapkamers en 2 badkamers. Dit alles verdeeld over twee woonlagen, een zolder en een wijnkelder. Qua ontspanning zit het ook wel gebakken met een jacuzzi, whirlpool, stoomcabine en een sauna.

Foto: Bekende Buren

Het landhuis ligt aan de bosrand en heeft een achtertuin van maar liefst 1155 vierkante meter. Ook al is ze bezig met haar wagenpark te verkleinen, is er een vrijstaande garage welke ruimte biedt aan twee auto’s. Als dat nog niet voldoende is, zijn er op het terrein verder nog drie carports te vinden.

Ga naar de site van BekendeBuren voor meer beeldmateriaal.

Nikkie de Jager

Foto: Bekende Buren

Foto: Bekende Buren

Foto: Bekende Buren

Foto: Bekende Buren