De bekende en steenrijke familie ‘The Kardashians’, zijn eigenlijk bij alles wat ze doen al nieuws. Zo zijn alle vier de zussen – Kim, Kylie, Kourtney en Kendall – wereldberoemd en gigantisch vermogend. De vader van 3 van deze meiden, is de bekende advocaat Robert Kardashian. Hij was lid van het ‘dream team’ dat OJ Simpson verdedigde in zijn wereldberoemde strafzaak in 1995. Zijn dochters openen nu een wel heel bijzondere winkel. Mensen kunnen namelijk gebruikte, tweedehandse kleren kopen van de dames. Als dat geen goudmijntje wordt, weten wij het ook niet meer.

Tweedehands fysieke kledingwinkel van de Kardashians

Fans van de Kardashians zullen over een tijdje in staat zijn om een deel van hun idolen aan te raken en aan te trekken. De gebruikte kleding van de Kardashian zussen gaat worden aangeboden in hun nieuwe, eerste winkellocatie in Las Vegas in het nieuwe Resort World Hotel op de iconische strip. De locatie gaat open op 24 juni, dezelfde datum als de opening van het hotel. Zo worden er Kardashian-Jenner-familiekasten aangeboden en zal er binnenkort ook een Kids-afdeling worden geopend met hun oude kinderkleding.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Kardashian Kloset werd al eerder online gelanceerd, namelijk in 2019. Aangezien bekend werd gemaakt dat liefst 40 procent terugkerende klanten zijn geworden en er al bijna 9.000 verkochte exemplaren zijn geweest, leek het de dames slim om nu een fysieke winkel te openen. We zijn wel benieuwd wanneer de kledingkast van de Kardashians leeg zal raken. Gezien de opening van hun fysieke winkel lijkt dit nog wel even te gaan duren.

Je kunt het zo gek nog niet bedenken, of de Kardashians hebben het ooit gedragen. De kleding varieert namelijk van ‘goedkope’ sportkleding tot peperdure Hermès tassen. We verwachten dat veel kledingstukken enkele tienduizenden euro’s kunnen opleveren. Normaal gesproken zul je voor tweedehandskleding een stuk minder betalen, maar niet als het van de Kardashians is geweest. De dames zullen flink wat winst maken met deze actie. Of het geld allemaal in eigen zak wordt gestoken, is nog niet bekend.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kylie 🤍 (@kyliejenner)