De Malediven is voor liefhebbers van reizen en van luxe misschien wel de meest populaire vakantieplek op aarde. Witte stranden, blauw water en bovenal veel vrijheid. We nemen daarom speciaal voor jullie een kijkje bij een bijzondere en uiterst luxe watervilla die zich in het azuurblauwe water in de Malediven bevindt.

Prachtig luxe oord op de Malediven

De magnetische allure van de Malediven heeft in de loop der jaren de harten van de mensen veroverd. Als je afzondering en luxe wilt, dan is de Malediven dé place to go. Het vakantieoord genaamd Soneva Jani is organisch gebouwd rond het zeeleven op slechts 35 minuten per watervliegtuig vanaf de belangrijkste internationale luchthaven van de Malediven. Het oord beschikt over meerdere luxe watervilla’s, waar we er één van gaan belichten.

De watervilla van het resort heeft 3 slaapkamers en heeft een totale oppervlakte van 625 vierkante meter met – natuurlijk – een helderblauwe oceaan als achtertuin. De foto’s spreken voor zich; je kunt zowel binnen als buiten genieten van een welverdiende rust en pure luxe. Met de toepasselijke naam Sunset Villa doet de naam al verklappen dat het zonnetje vaak aanwezig is. De temperatuur is in de zomer gemiddeld 30 graden.

Malediven

Een kijkje binnen

De begane grond heeft een ruime woonkamer met hoge ramen die het zonlicht binnenlaten. De verzonken zithoek geeft je een speels inzicht in het onderwaterleven onder je. Wanneer je hier instapt word je begroet met een enorm buitenterras met een eigen zwembad van 12 meter, voor het geval je niet van het zoute water houdt. Misschien wel het meest bijzondere onderdeel van de villa is de grote waterglijbaan die je vanaf de bovenste verdieping in de oceaan laat glijden.

Luxe
Malediven glijbaan

De grootste slaapkamer bevat meer dan alleen een groot bed. Het heeft ook een eigen studeerruimte, een kleedkamer en een royale hoofdbadkamer. Op de begane grond bevinden zich ook twee gastenkamers en een buitenbadkamer, waar je tijdens het douchen kunt genieten van het uitzicht op de oceaan.

Aangezien Soneva Jani een luxe en wellnessresort is, kan je ook gebruik maken van de geweldige voorzieningen, attracties en eetgelegenheden die het resort te bieden heeft. Het tropische oord biedt onderdak aan verschillende eetgelegenheden, een bar met livemuziek, een observatorium voor astronomieliefhebbers, een altijd heerlijke spa met een scala aan behandelingen en nog veel meer.

Interieur Luxe Malediven
Slaapkamer

Al met al een prachtig luxe oord op de Malediven, dat het geld meer dan waard is. De prijs per nacht voor de villa ligt rond de €1500. Voor een weekje betaal je dus om en nabij €10.000. Of dat het waard is, laten we aan jullie zelf over. Wij vinden in ieder geval van wel!

Omgeving
Water