Als je denkt alles al te hebben gezien, dan hier wat nieuws. De Hock 18-karaats massief gouden dumbbells, 1 kg goud voor elke dumbbell en hiermee met gemak de meest luxe fitnessaccessoires in dit deel van het universum. Eerder zagen we Louis Vuitton al om de hoek kijken met opvallende dumbell-set à € 2.500, maar deze massief gouden gewichten overstijgen die met gemak in prijs en gewicht.

Massief 18k-gouden dumbells met eikenhout

Kan je het je nog heugen? Er was een tijd in de pre-pandemische wereld dat luxe dumbbells werden afgekeurd of als onnodig werden beschouwd. En we zullen ze niet als irrelevant bestempelen, want alles dat een glimlach op iemands gezicht tovert, is het noodzakelijk in deze wereld. Fitboys- en girls kunnen aankloppen bij de online fitness- en lifestyle-conceptwinkel Ninjoo uit Dubai of bij Hockshop.

Het Duitse merk, opgericht door Kristoff Hock, in 2009 biedt een set op bestelling gemaakte dumbbells gemaakt van 18-karaats goud aan, met in totaal 1,5 kilogram massief goud voor het paar. Vervaardigd in Duitsland door de oudste goud- en zilverraffinaderij van het land. De grip is gemaakt van grenadille of afrikaans blackwood en de dumbbells worden geleverd in een handgemaakte houten opbergkoffer.

Gewicht in kilo’s en prijs

Het glimmende luxe fitnessaccessoire is 150 mm lang bij 68 mm breed. De dumbells kosten maar liefst € 120,708.59, hiermee zullen je gains niet sneller gaan, maar het proces daar naartoe zal er wel een stuk opvallender uitzien. Grote armen, maar een bescheidenere bankpas. Eigenlijk wordt dat ook al snel ontkracht, want ze wegen maar een kilo per stuk. Als je toch interesse hebt, moet je er snel bij zijn want zo komen maar in een gelimiteerde opgave van 50 paar.

Als dit net buiten jouw budget valt en goud sowieso niets voor jou is, biedt Louis Vuitton ook een minder opvallende, in het oog springende versie met een canvas handgreep met kenmerkende gravures van het Franse modehuis.