In het bekendste reuzenrad van de wereld – de London Eye – is sinds kort een bijzonder attribuut toegevoegd. De toeristisch attractie is maanden dicht geweest en is gaat over twee weken heropenen met een knaller. Om de gelegenheid te vieren, heeft het bedrijf Pub Pod een bar onthuld in een cabine van de London Eye, die tot 135 meter boven de grond gaat. Het biedt bezoekers de kans om te genieten van het beste uitzicht van Groot-Brittannië, met een heerlijk glas wijn of een koud biertje.

Bedrijf opent mini-café in de London Eye

De roterende pub gaat na de heropening van de London Eye beschikbaar worden gesteld voor bezoekers. Het mini-café heeft donkere houten bartafels, bladeren om een biertuineffect te creëren en uiteraard ook een dartbord. Je kunt hier allemaal van genieten, terwijl je meters hoog in de lucht wordt vervoerd. Het idee is uitgewerkt in samenwerking met Beefeater Gin met hun gloednieuwe perzik- en frambozenjenever, bier en wijn. Klanten kunnen dus helaas geen goed glas champagne krijgen aan boord van het bewegende café.

London Eye

De ervaring duurt één rotatie lang van 30 minuten en de bezoekers krijgen elk twee drankjes, samen met een souvenir van het merk Beefeater om aan het einde mee te nemen. Een wedstrijd wie de meeste biertjes binnen 30 minuten leeg kan drinken, is dus niet aan de orde. De directeur van de London Eye is enorm verheugd op de opkomst van de mensen. ‘We zijn verheugd iedereen te verwelkomen aan boord van een van de hoogste en meest intieme pubs in Londen om deze zomer met ons van een drankje te genieten’, luidde zijn verklaring.

Vroeg bij zijn

Het mini-café in de London Eye gaat op vrijdag 4 juni van start en is open van vrijdag tot en met zondag, 12 tot 18. Het ritje met de drankjes en souvenir kost $78 per persoon – omgerekend €64. Vooraf reserveren is verplicht en aangezien er een grote opkomst wordt verwacht, is het verstandig om dit zo snel mogelijk te doen. Mocht je van plan zijn om Londen te bezoeken wanneer dit weer mag, lijkt dit ons een bijzonder unieke ervaring.

London