Ruud de Wild heeft onlangs nogal negatief nieuws ontvangen. Er werd namelijk darmkanker geconstateerd bij de 51-jarige radiomaker. Onderhand is de waarde van zijn ontstekingen is gedaald en “dat betekent dat ik schoon ben”, zei hij op 13 april op Radio 2. En is voor hem nog meer goed nieuws. Samen met zijn partner, Olcay Gulsen, heeft hij namelijk een degelijk grachtenpand in de hoofdstad op de kop getikt.

Werk aan de winkel

Onder de de radar van Shownieuws en co. door hebben De Wild en Gulsen samen een grachtenpand gekocht in Amsterdam. Er is nog wel veel werk aan de winkel om er een leefbaar huis van te maken, maar beoordelend op de foto’s is alles aanwezig om dit te realiseren.

Olcay-Ruud-grachtenpand-1

Foto: BekendeBuren

Naar verluidt betaalde het paar een prijs van 850.000 euro en namen er een hypotheek op van 1.250.000 euro. Ze wisten er er een halve ton euro vanaf te krijgen, aangezien de oorspronkelijke vraagprijs op €900.00 lag. Er is veel werk te doen, want het fungeert nu als een bedrijfsruimte en moet worden omgetoverd/ omgebouwd in een prachtige woonruimte.

Olcay-Ruud-grachtenpand-3

Foto: BekendeBuren

Het bouwplan voorziet er in dat na de verbouwing een dubbel benedenhuis ontstaat. Hierbij zien we een woonoppervlakte van 170 m2. Binnen deze vierkante meters zullen er vier kamers zijn, waaronder twee slaapkamers en 1 badkamer. Dat verdeelt over twee woonlagen met mogelijk uitbreiding tot 3. Met elkaar verbonden door de spelonkachtige trappen.

Herstel van Ruud de Wild

Maar het kan niet anders als dat de ziekte van Ruud voor vertraging zorgt, want zijn herstel heeft logischerwijs voorrang. Ook al kan hij alweer “rustig beginnen met lichte dingen doen”, zal het nog wel even duren voordat hij kan gaan klussen. Zodra hij helemaal weer de oude is, zullen Olcay en Ruud aan de slag gaan met hun grachtenproject. We verwijzen jullie graag naar BekendeBuren voor meer beeldmateriaal.

De Wild

Foto: BekendeBuren

De Wild

Foto: BekendeBuren

Olcay-Ruud-grachtenpand-6

Foto: BekendeBuren