Ronald Koeman is zo te zien nog niet van plan om uit zijn geliefde Barcelona te vertrekken. De 58-jarige oefenmeester heeft namelijk zijn prachtige miljoenenvilla in het Noord-Hollandse Naarden te koop gezet. Zo te zien heeft Koeman vertrouwen in zijn positie als trainer van FC Barcelona en lijkt hij dus niet van plan om terug te keren naar zijn villa in Nederland. De geboren Zaandammer heeft het pand voor €2,65 miljoen op de markt gezet.

Ronald Koeman verkoopt villa in Naarden

Aan de Gooische villa van Ronald Koeman ontbreekt zich werkelijk waar niks. Koeman kocht de droomvilla in augustus 2015 voor €2.15 miljoen en zet deze nu te koop voor exact een half miljoen meer. We nemen even een kijkje in het huis, waar aan luxe werkelijk niets ontbreekt.

Ronald Koeman villa

De woonoppervlakte van de villa bedraagt 260 vierkante meter en het huis telt 6 kamers, waarvan er vier als slaapkamer bedoeld zijn en twee als badkamer. Alle kamers zijn verdeeld over drie woonlagen. De villa heeft daarnaast prachtige hoge ramen met een mooi uitzicht over de  800 vierkante meter grote tuin, waar uiteraard plek genoeg is om een balletje te trappen.

Als we naar binnen kijken zien we een zeer luxe open keuken die voorzien is van alle benodigde inbouwapparatuur en een groot kookeiland. Boven bevindt zich een masterbedroom met een losstaand bad, een inloopdouche en een sauna. In het souterrain bevindt zich een kleine sportschool, waar je jouw conditie net als Koeman flink op peil kunt houden.

Villa
Villa

Buiten beschikt de villa over drie terrassen en een verwarmd buitenzwembad met een jacuzzi. In de wintermaanden kun je je verwarmen aan de open haard die zich in de tuin bevindt. De tuin eindigt overigens bij een sloot waar ook de steiger ligt voor je sloep of boot. De auto parkeren kan in de aangebouwde stenen garage. Al met al zet Ronald Koeman een prachtig luxe villa op de markt.

Bed
Ronald Koeman villa