Stel het je eens voor: je bent een natuurliefhebbende reiziger die van rust en privacy houdt. Je vindt het af en toe fijn om je helemaal af te zonderen van de omgeving om je heen en je zou het liefst een tijdelijke vakantie boeken naar een rustig oord, hier ver vandaan. Hoe klinkt het dan als wij je zeggen dat je een ​​hele berg voor jezelf kunt huren, voor een bizar lage prijs? Het is allemaal mogelijk op Airbnb.

Spotgoedkoop een berg huren op Airbnb

Je kunt in oktober de berg Big Sky in de Amerikaanse stad Montana twee dagen afhuren. Airbnb biedt samen met het Big Sky Resort en de wereldberoemde rots- en bergbeklimmer Conrad Anker twee avonturiers de kans om de natuur te ervaren als privébewoners van de indrukwekkende Andesite Mountain. Terwijl Anker op expeditie is naar de Mount Everest, mogen twee gasten in zijn luxe verblijf verblijven.

Berg huren

In totaal heb je als gast liefst 5850 hectare aan terrein om te doen en laten wat je wil. Je bevindt jezelf op 2,7 kilometer hoogte en je hebt meer dan 160 kilometer aan wandel- en fietspaden. Zo kun je exclusieve toegang te krijgen tot de top van Lone Mountain, die ook bereikbaar is via een tramrit. De eerste nacht van het geplande verblijf valt samen met de Draconiden meteorenregen, die gasten kunnen bekijken met behulp van een telescoop vanaf het buitendek van de hut.

Anker is enthousiast over de unieke kans die hij samen met Airbnb en het Big Sky Resort biedt aan de gelukkigen. “Van adembenemende, schilderachtige uitzichten tot de sensatie die gepaard gaat met buitenavonturen. Ik weet al een tijdje dat Montana een speciale plek is en kan niet wachten tot gasten unieke herinneringen opdoen tijdens hun eigen verblijf hier”, zegt hij.

huren
berg

Het verblijf duurt in totaal dus twee nachten en drie dagen en vindt plaats van 7 tot 9 oktober. Vanaf 13 mei kan er worden geboekt voor slechts €73 per nacht op de Airbnb-site. De prijs van de vlucht naar Amerika, zit hier helaas niet bij inbegrepen.

Amerika