Een Zwitserse familie die resideert in Monaco kocht onlangs het duurste huis van Dubai op. De villa gaat door het leven als de ONE100 – waar we al eerder over schreven – en wordt verondersteld als het duurst verkochte vastgoed-eigendom in Dubai. Bij de de aanschaf van deze gigantische villa kreeg de familie tevens een Ferrari 599 GTO, Rolls-Royce Wraith en Harley-Davidson – ook al zal dat ongetwijfeld verrekend zitten bij de koopprijs.

ONE100: duurste villa in Dubai

Het pand is gelegen in de Palm Jumeirah in Dubai en wordt genoemd als het duurste onroerend goed dat in 2021 in Dubai wordt verkocht. Deze kolossale villa omvat zo’n 1.300 vierkante meter aan woonoppervlak.

ONE100-3

Uiteraard is deze oppervlakte aandachtig verdeeld over de drie verdiepingen en zijn er diverse luxueuze faciliteiten aanwezig. Zo heeft de villa een buitenzwembad mét gigantisch scherm, zodat je vanuit het water naar je favoriete film kunt kijken. Uiteraard is er een gigantische dining area aanwezig die op zeer stijlvolle wijze is aangekleed én is er een woonkamer aanwezig die een fantastisch uitzicht biedt door glazen ramen van vloer tot aan plafond.

Jacuzzi op het dak

Verder is er onder meer een ultramodern spa- en fitnesscentrum, drie binnen- en buitenbioscopen, drie keukens naast een enorme VIP-suite, vier andere grote suites, een chauffeurswoning, acht badkamers en een jacuzzi op het dak.

ONE100-4

“Deze villa is de duurste residentiële deal die dit jaar is gesloten, wat ons laat zien dat de markt voor luxe onroerend goed in een stijgende lijn zit”, zei Lee Borg, Managing Director van Sotheby’s International Realty. Hij voegde eraan toe: “De snelle reactie van de VAE op het virus zorgde ervoor dat veel mensen in Dubai wilden wonen, aangezien veel kopers zich nu realiseren hoe belangrijk het is om een ​​luxueus ontworpen huis te kopen, en we zijn erg enthousiast over wat er gaat komen. Er is een grote vraag naar nieuwe en verbeterde woningen die voldoen aan internationale kwaliteitsnormen.”