Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar schijn bedriegt. Airbnb heeft één van de meest opwindende winactie gelanceerd: een kans voor 12 gelukkige deelnemers om een ​​jaar lang exclusief in advertenties over de hele wereld te vertoeven. Zelf noemen ze het een “once-in-a-lifetime kans om de wereld een jaar lang jouw thuis te maken.”

Als onderdeel van de ervaring dekt het platform voor het delen van huizen de kosten van alle accommodaties, biedt het een vergoeding voor vervoer en helpt het zelfs bij het organiseren van lokale ervaringen voor de winnaars. Het programma vind plaats gedurende 12 opeenvolgende maanden van juli 2021 tot juli 2022, waarvan 10 inclusief reizen naar en wonen in advertenties op Airbnb

Live Anywhere on Airbnb

Het programma, genaamd ‘Live Anywhere on Airbnb’, zal begin september van dit jaar van start gaan. Om deel te nemen moeten avonturiers “hun unieke ervaringen” te delen, wat “zou kunnen helpen bij het informeren van toekomstige productupgrades en innovaties op het platform, waardoor de basis wordt gelegd voor de toekomst van het nomadische leven.” Mogelijke locaties of landen worden niet genoemd, maar wetende wat de online marktplaats in huis heeft, mag je hoge verwachting hebben. De website biedt meer dan 3.000.000 privé-accommodaties aan in 192 landen en 33.000 steden, dus er zijn mogelijkheden zat.

Airbnb

Foto: Airbnb

“Of je nu Zoom-vergaderingen aan het strand wilt bijwonen, je gezin mee wilt nemen op de ultieme roadtrip of een nieuwe taal wilt leren in een favoriete stad, dit programma is voor jou. We vragen je om je ervaringen met ons te delen, die kunnen helpen om de toekomst van reizen en wonen op Airbnb vorm te geven.”

Geselecteerde deelnemers kunnen tijdens hun reizen ook hun hoofdverblijf op Airbnb hosten en extra geld verdienen terwijl ze reizen. Airbnb zal deelnemers gedurende de eerste vijf maanden tussen de $ 12.000 en $ 24.000 tegoeden toekennen, samen met een transporttoelage van maximaal $ 12.000 als onderdeel van het programma. Voor de rest hoef je je nergens druk over te maken. Airbnb zorgt voor accommodatie en dekt de totale transportvergoeding, als je er een beetje verstandig mee omgaat.

Zie jij het al helemaal voor je? Wees dan snel, want zoals je het wel kunt indenken is de concurrentie groot. Meld je aan op de officiële website van het bedrijf vóór 30 juni. Hoe dan ook: succes.

Foto: airbnb