Niemand raakt enthousiast van het idee om negatieve rente te betalen en daarom worden er allerlei alternatieve manieren gezocht én gevonden om inkomsten te genereren. Vooral crypto trekt veel bekijks, maar dat kan leuker. Met de game Upland kan je fiatgeld (en crypto) verdienen met de verkoop van digitaal vastgoed. Dit metaverse groeit sneller dan ooit tevoren en ze hebben reeds 1,000,000 NFT-eigendommen verkocht.

Het ontstaan van Upland

Dirk Lueth, Mark Honigstein en Idan Zuckerman verzonnen het concept in 2018 op een ludieke avond tijdens een spelletje Monopoly. Tijdens het potje vroegen ze zich af: hoe combineren we een klassiek bordspel met de opkomst van digitale verzamelobjecten? Ze zagen wel potentie in het idee van eigen verzamelbare, onvervangbare activa dat verhandeld kan worden met de blockchain-technologie. Het driekoppige gezelschap richtte Upland op en zijn ondertussen hard aan de weg aan het timmeren.

Registreer je via deze link bij Upland en ontvang 6.000 UPX

Zo gaat Upland te werk

Upland speelt zich af in een virtuele versie van onze planeet. Als vastgoedmagnaat speel je met de valuta UPX. Net als de echte wereld heeft de game een eigen economie, die werkt volgens de wetten van vraag en aanbod door de spelers. Je kan dus virtuele eigendommen kopen, verkopen en ruilen met andere spelers.

Zo word je in de gelegenheid gesteld om echt geld te verdienen door te handelen in virtuele eigendommen zoals gebouwen, treinstations en andere locaties. Voor wie wil is er zelfs de mogelijkheid om zelf te gaan bouwen in deze virtuele wereld. Omdat het wordt aangedreven door blockchain-technologie, is het eigendom dat je in Upland verzamelt, ook echt van jou en kun je ermee doen wat je wilt. Je kunt het verkopen, ermee handelen of er zorgvuldig aan vasthouden.

Wat kan je allemaal doen in de online wereld van Upland?

Met de actieve economie van Upland wordt de realiteit levensecht nagebootst. De gameplay biedt verschillende opties. Je kunt eigendommen kopen, verkopen en ruilen met andere spelers. Er worden vaste prijzen vermeld of je kan een bod uitbrengen als er nog niks is vastgesteld.

Upland

Eigendommen in Upland brengen een jaarlijks rendement op van ongeveer 17%. Als voorbeeld: wanneer jouw onroerend goed 10.000 UPX bedroeg, dan levert dit je jaarlijks ongeveer 1.700 UPX op. Zo kan je onder meer een vergoeding innen wanneer anderen jouw eigendom bezoeken en daadwerkelijk een lucratieve vastgoed-onderneming opbouwen in deze virtuele wereld.

UPX-munten verdienen

Er zijn diverse manieren om UPX-munten te verdienen. Zo worden er speciale beloningen vrijgegeven door deel te nemen aan dagelijkse speurtochten, live-events, het voltooien van collecties of het samen bouwen van hele wijken met andere ‘Uplanders’.

Vooralsnog is de mogelijkheid om eigendommen aan te schaffen beperkt tot Californië en San Francisco, maar de plannen liggen klaar om de komende jaren alle belangrijke hotspots te integreren.

Later in april zal Upland nieuwe eigendommen lanceren én de game een update geven. Kort daarna zal er een interoperabel NFT-portaal gelanceerd worden. In jip-en-janneketaal: de economie van Upland zal exploderen en dus raden we je aan er vroeg bij te zijn en in te stappen.

1 miljoen verkochte eigendommen

Op 19 juni kondigde Upland trots aan dat er meer dan 1 miljoen vastgoed-NFT’s zijn geslagen in hun metaverse. Dit wisten ze te bereiken in een tijdsbestek van nog geen 18 maanden “Dit is een monumentale mijlpaal voor zowel het Upland-team als de blockchain-gemeenschap als geheel.” Upland kan zichzelf hiermee met recht een van de snelst groeiende blockchain-games ter wereld noemen.

Het is goed om vooropstellen dat je geen diepgaande kennis van crypto nodig hebt om een succesvolle vastgoedmagnaat te worden. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken, geld verdienen en eigendommen beheren.

Upland wordt aangedreven door de EOS-blockchain, waarbij je als gamer handelt met de in-game munt, genaamd UPX. Deze munt is vergelijkbaar met iedere andere cryptocurrency, maar is echter uitsluitend bruikbaar binnen de Upland-game. Op deze manier wordt er voorkomen dat de UPX wordt verhandeld op externe partijen die buiten de controle van de game-makers vallen.

Binnenkort gaat er een nieuwe functie live, genaamd ‘fiat out’. Dot maakt het mogelijk om je virtuele eigendommen te verkopen voor UPX of bijvoorbeeld Amerikaanse dollars.

EOS blockchain-account

Wanneer je de Uplander-status bereikt (boven de 10.0-00 UPX), wordt er automatisch een EOS blockchain-account voor je aangemaakt. Dit is een écht blockchain-account waarmee jij zelf de controle hebt over je in-game-middelen. Hiermee wordt het magische idee van de blockchain gewaarborgd: het idee van echt eigendom.

Ben je dus geïnteresseerd in crypto, NFT’s, de blockchain-techlonogie of vastgoed, dan is dit de manier om er meer kennis over op te doen. Klik op de links hieronder om de app te downloaden, voor zowel iPhone- als Andriod-gebruikers, én ontvang een extra bonus bij aanmelding.

Registreer je via deze link bij Upland, ontvang 6.000 UPX als bonus en groei uit tot een online vastgoedmagnaat.

Upland

Download Upland gratis in de App Store

Download Upland gratis in Google Play Store