Alles wat je hartje maar kan begeren, samengevat in één miljoenenvilla. Hightech, temidden van een heuvelachtig bos en gelegen op 3,2 hectare eigen grond komt dit niet als een verassing dit dit één van de duurste huizen in Nederland is. “Niet voor niets maakt deze villa van internationale allure trots deel uit van de Master Piece Collection van Christie’s International Real Estate.”

Eén van de duurste huizen in Nederland

Eind april zagen we Sabah Nissan, de zakenpartner van rapper Drake, al een van de allerduurst villa’s binnen onze landsgrenzen op de markt gooien. Daar hangt namelijk, nog steeds, een orijskaartje aan van liefst €17.500.000. Deze miljoenenvilla in Bosch en Duin overstijgt zelfs dat bedrag.

entree

Bij binnenkomst word je direct welkom geheten door de hoge plafonds. De hoge raampartijen en hoeveelheid aan lichtinval creëren een ruimtelijke sfeer door het hele huis. Door de combinatie van glaswerk en unieke details is het niet alleen peperduur, maar ook een lust voor het oog. De buitengevel spreekt zich uit, maar binnen is er nog genoeg te vertellen.

huizen

Het woonoppervlakte van 2.163 vierkante meter. De gigantische miljoenenvilla is voorzien van 17 kamers, waaronder 4 ruime slaapkamers, verdeeld over 4 woonlagen. Daarnaast beschikt de villa over een fantastisch ruime keuken met ingebouwde apparatuur, waar jij de meest voortreffelijke gerechten op tafel kunt toveren.  biljartkamer annex tweede familyroom, compleet met openhaard

Spectaculair binnenzwembad en een enorme thuisbioscoop

Buiten alle high-end materialen en open ruimtes is de miljoenenvilla voorzien van een wellness gedeelte met onder andere een spectaculair zwembad waar jij ’s ochtends je spieren kunt strekken in het verwarmde water. Daarbij is dit niet zomaar je alledaagse binnenzwembad. Met een druk op de knop komt de beweegbare, Braziliaans marmeren vloer omhoog, om een dansvloer te creëren. Dit zal een onuitwisbare indruk nalaten bij al je gasten. Je kunt er genoeg uitnodigen, gezien de garage aan het einde van de verwarmde oprit van 214 m2 voor circa 10 auto’s.

marmeren zwembad

Naast het zwembad is de villa ook voorzien van een stoombad en een ruime fitnesskamer. En dat is nog niet alles. Er is ook nog een ‘Tuschinski-achtige’ bioscoopzaal aan te treffen. Bij een film hoort natuurlijk een hapje en een drankje. Ook dat is helemaal gergeld. Onder de begane grond bevindt zich een ruime wijnkelder, waar jij je verzameling helemaal zou kunnen uitstallen en eten kan je zo uit de keuken meenemen.

We hoeven ons niet af te vragen of je geïnteresseerd bent, want tuurlijk is het antwoord daarop een volmondige ‘ja’, dus laten we het hebben over de keiharde cijfers. Bij het kopen van deze woning moet de je als potentiële koper rekening houden met een prijskaart van €18.000.000.

bioscoop huizen hal