Je moet er wel voor emigreren naar Amerika, Houston, Texas om precies te zijn, maar dan heb je wel je geheel eigen Darth Vader huis tot je beschikking. Het ‘Darth Vader huis’ is onlangs op de markt gekomen en zou van jou kunnen zijn als je $4,3 miljoen over hebt.

Darth Vader huis

The Darth Vader House is gebouwd in 1992 en heeft een grote slaapkamer, enorme ramen, een garage voor vier auto’s, een grote centrale woonruimte, een dubbele trapindeling en voldoende ruimte in de achtertuin.

Darth-Vader-2

Foto: Sotheby’s International Realty

De duistere uit de kluiten gewassen residentie staat garant voor vier slaapkamers en vijf badkamers en beschikt over meer dan 654 vierkante meter aan leefruimte. Het werd begin jaren ’90 door een chirurg gebouwd en is “gemodelleerd naar het masker van Darth Vader”, zoals je waarschijnlijk al wel door had. Compleet met overal laserblauwe achtergrondverlichting, heeft het huis een superstrakke inrichting en een eclectische sfeer.

Darth Vader huis

Foto: Sotheby’s International Realty

Het pand met twee verdiepingen heeft een vloeiende, open lay-out en gigantische ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten. In het hart ervan bevindt zich een hoekig atrium dat compleet wordt geleverd met een verzonken neonverlichte lounge en dubbele zwevende trappen.Daarnaast beschikt het huis over een kantoor, een eetkamer en een keuken. Er zijn grote stukken gemanicuurd gras aan de buitenkant die veelzijdigheid in schoppen bieden en een flinke garage voor vier auto’s. Het is gelegen aan een prestigieuze West University-straat met goed afgeronde connectiviteit.

Come to the dark side

Het ‘Darth Vader Home’ staat momenteel vermeld bij Sotheby’s International Realty. Belangstellenden met een diepe buidels kunnen contact opnemen met één van de twee makelaars. Houdt daarbij rekening met zo’n $4,300,000 miljoen. Zin om de donkere kant te betreden?

Foto: Sotheby’s International Realty

Darth Vader

Foto: Sotheby’s International Realty