Aron Winter kennen we als voormalig voetballer en gaat nu door het leven als assistent-bondschoach van Griekenland. Terwijl hij veel op reis is, komt hij maar niet van z’n villa in Lelystad af. Help jij ‘m een handje? Als koper krijg je maar liefst 659 m² woonruimte en een perceel van in z’n totaliteit 3631 m² tot je beschikking.

Aron Winter’s villa in Lelystad

Wie z’n ogen sluit en aan Aron Winter denkt ziet hem waarschijnlijk over het gras rennen met de bal aan z’n voet in een rood-wit of oranje shirt. Verleg je gedachtes een paar jaar verder en je ziet hem het menig Italiaan lastig maken in het shirt van zowel Internationale als Lazio Roma, om vervolgens z’n schoenen aan de wilgen te hangen in Rotterdam – bij Sparta. Dat is alweer een behoorlijk tijd terug, maar hij pluk er nog steeds de vruchten van. Zijn carrière binnen de sport heeft hem echter wel een royaal inkomen opgeleverd, waarmee hij onder meer de bouw van deze villa in Lelystad kon financieren.

Na er ruim zelf een decennia in te hebben gewoond, wil hij er al een behoorlijke tijd van af. Het was namelijk voor het eerst in 2011 dat Winter de villa voor het eerst op de markt bracht, voor €2,5 miljoen. Hij gaf het voor een tijd om, maar in 2018 maakt hij een comeback en werd de villa aangeboden voor €2,75 miljoen. In 2021 staat het bolwerk weer te koop, maar deze keer voor ruim 5 ton minder.

Laten we beginnen met de ruimtes die ongetwijfeld het dichtst bij de Winter liggen, zoals de fitnessruimte, de sauna en het zwembad. Ruimte genoeg, in totaal vind je in de woning namelijk maar liefst 14 kamers en 5 badkamers.

Groene wijk met veel privacy

Het riante onderkomen van Aron Winter bevindt zich in een erg natuurrijke wijk, Hollandse Hout, met veel natuur. “Buitenshuis een oprit met voldoende ruimte voor jouw auto’s, royale garage inclusief vliering met ruimte voor 8 auto’s, ruim balkon en een eeuwigdurend vakantiegevoel in de sfeervolle tuin aan het water met diverse terrassen en een fijn uitzicht. Als kers op de taart tref je in de tuin een heerlijk verwarmd zwembad met zonneterras aan,” aldus de makelaar van dienst.

Foto’s tonen aan dat we het hier over een enorme villa hebben dat één en al luxe ademt. Om de woning te kunnen betalen moet je zelf ook wel beschikken over een profvoetballer’s vermogen, want de vraagprijs is namelijk gevestigd op €2.250.000,- Check hieronder of de villa aansluit bij jouw wensen en idealen of ga voor meer beelden en geld naar Funda.

Villa Aron Winter zwembad Woonkamer Aron Winter