In de afgelopen jaren zijn veel investeerders en gelukszoekers ontzettend rijk geworden. Een kleine investering in de Bitcoin leverde de waaghalzen miljoenen euro’s op. In dat geval gaan er nieuwe deuren open en kan je plotseling veel meer. De grootste dromen worden werkelijkheid en niets is meer onmogelijk. Je kan bijvoorbeeld een mooie villa aanschaffen of toch die droomauto op de kop tikken. Het bedrijf BitCars maakt het voor crypto-miljonairs zelfs mogelijk om de mooiste auto’s met crypto te kopen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is een droomauto uitzoeken, maar dat is nog niet zo simpel. Wij hebben hieronder een drietal luxe auto’s genoteerd die momenteel verkrijgbaar zijn met Bitcoins.

Ferrari LaFerrari (Ƀ 111.952500)

De superauto ‘Ferrari LaFerrari’ is nu verkrijgbaar voor Ƀ 111.952500. Er zijn van de supersportwagen slechts 500 exemplaren gemaakt, waardoor het een zeldzame uitvoering is. Het is tevens de allereerste hybride Ferrari. De LaFerrari kent ook wel de naam ‘F150’. De auto werd in 2013 gepresenteerd in het Zwitserse Geneve en het is de laatste Ferrari met een 12-cilinder middenmoter. Je kan in minder dan drie secondes optrekken naar 100 kilometer per uur, terwijl je de 300 kilometer per uur al kan aantikken na amper 15 tellen. De Ferrari LaFerrari beschikt over 963 pk en het gaat om een benzineauto.

Maserati Ghibli (Ƀ 1.598322)

De Maserati Ghibli staat momenteel te koop voor Ƀ 1.598322. De superauto is wat goedkoper dan de Ferrari LaFerrari, maar het is en blijft een droomauto. De Ghibli werd in 2013 gepresenteerd tijdens de beroemde Shanghai Auto Show. De auto komt overeen met de Maserati Quattroporte, alleen is de auto wat compacter. De Maserati Ghibli werd in de markt gebracht om de concurrentie aan te gaan met de Audi A6 en de Mercedes-Benz E-Klasse. De auto is beschikbaar in met een benzinemotor, dieselmotor en zelfs hybride. De Maserati Ghibli kan een topsnelheid bereiken van rond de 270 kilometer per uur. Let op, de topsnelheid kan verschillen per uitvoering van de superauto.

Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé (Ƀ 13.028400)

De Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé staat te koop voor maar liefst Ƀ 13.028400. De Britse auto werd gepresenteerd tijdens de North American International Auto Show in 2007. De luxe auto was slecht drie jaar in productie, aangezien er in 2016 werd overgestapt op een opvolger. De loodvrije benzineauto was verkrijgbaar in meer dan 40.000 verschillende kleurencombinaties. De Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé beschikt over 460 pk en 338 vermogen in kw. De luxe auto kan een topsnelheid van 240 kilometer per uur bereiken.