De Overmarine Group heeft hun nieuwe jacht, Mangusta 165 REV, onthuld – het 50 meter lange vlaggenschip van de Maxi Open REV-serie. Deze schoonheid van telt t is geïnspireerd op de vintage ritten van de jaren dertig en is ontworpen door Igor Lobanov in samenwerking met de technische afdeling van de Italiaanse werf.

Jacht met strandclub en top-notch lounge

De sfeer van een sportieve auto uit de jaren dertig weerspiegelt zich in het agressieve profiel van het schip met de ronde, gebogen vormen die typerend zijn voor de iconische stijl van Mangusta. Deze ontwerpinspiratie geeft het jacht ook een van zijn coolste kenmerken: het strand. Elders op de strandclub kan de achterdeur opengaan “als het dak van een cabriolet” om een volledig uitgeruste lounge van 36 m² aan zee te onthullen.

jacht

Het in Milaan gevestigde architectenbureau M2 Atelier heeft het interieur gestyled. Het beschikt over modern meubilair, veel natuurlijk licht dankzij de kamerhoge ramen van de salon en een verfijnde sfeer. De hoofdsalon herbergt ook verschillende gezellige hoekjes, zoals een zithoek met een bank, een eethoek en een bar vanwege de openheid. De zijgarage biedt plaats aan een tender en twee jetski’ en het dek is voorzien van een overloopzwembad en een ligweide om zoveel mogelijk zon mee te pakken als mogelijk.

Hoofddek vol verassingen

Als dit je indruk heeft gemaakt, bereid je dan voor op nog meer schittering, want de ruime mastersuite op het hoofddek is grandioos. Het is een echte open ruimte loft verdeeld over twee niveaus. Het kernelement zijn de langwerpige zijramen en zorgen voor maximale privacy voor de eigenaar, die ook beschikt over een zithoek, een persoonlijk kantoor en een grote badkamer. De ontwerpers hebben het benedendek gewijd aan de gasten, met vijf hutten waarvan de exacte bepaling nog naar eigen wens kan ingevuld worden. Bijvoorbeeld voor een media- en loungeruimte of een fitnessruimte. Eindeloze mogelijkheden op dit jacht dus.

jacht scheepsinterieur