Cryptocurrency spreekt een snelgroeiende doelgroep aan. Om crypto toegankelijk te maken voor de beginner is er het Nederlandse Blox: een app waarmee je eenvoudig én veilig cryptomunten koopt en verhandelt. De Blox-app is beschikbaar op zowel IOS als Android. Bij het aanmaken van een account krijg je €10,- krediet met de code pureluxe.

Beginnen met cryptocurrency

Rentenieren is iets wat vandaag de dag niet meer mogelijk is. Diegenen met veel geld op hun rekening, zullen in de toekomst negatieve rente betalen. Investeren is dan ook een onderwerp dat steeds meer interesse wekt, met name Bitcoin en andere cryptomunten gooien hoge ogen.

Maar dan is er altijd nog veel veelvoorkomende vraag: ben ik nog op tijd? Volgens experts zijn we nog maar net onderweg, omdat de massa-adoptie momenteel plaatsvindt. Ook bedrijven als Tesla en grote investeringsfondsen richten hun lange termijn-pijlen op deze digitale munteenheden. Daarnaast maakt de cryptomarkt nog steeds veel bewegingen, waardoor er verscheidene instapmomenten ontstaan.

Nummer #1 crypto-app van Nederland

De Nederlandse app Blox is aangesloten bij de De Nederlandsche Bank (DNB) en focust zich op een fijne gebruikservaring om jou als beginnend belegger een eenvoudige manier te bieden om cryptocurrency te handelen. Blox is uitsluitend toegankelijk via de app, waardoor je je investering(en) ten alle tijden gewoon in je broekzak bij je hebt.

Blox

In welke cryptomunt moet ik investeren?

Er zijn zoveel cryptomunten te ontdekken, dat het kan zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Blox heeft 30 betrouwbare en populaire cryptomunten geselecteerd op basis van betrouwbaarheid en prestaties, waar eens in de zoveel tijd nieuwe crypto aan wordt toegevoegd. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface kan je gemakkelijk de koers van alle munten volgen, waardoor het kopen én verkopen in een handomdraai gedaan is. Zodra je het een beetje in de smiezen hebt, kun je al vanaf €5,- beginnen te handelen.

QR-Pure Luxe

Indien je dit artikel leest via je desktop, kan je met je telefoon nu de QR-code scannen om meteen de app te downloaden.

Krijg €10,- krediet met de code: pureluxe

Wij geven dus €10,- krediet weg, zodat jij veilig en vrijblijvend voorzichtig kan proeven van deze wereld. Als je de app hebt gedownload, is er bij het aanmeldscherm mogelijkheid om een vouchercode toe te voegen. Met de code pureluxe krijg je €10,- krediet op jouw account. Vul de code dus meteen in bij het aanmaken van je account, anders loop je het gratis krediet mis (het kan enkele minuten duren voordat het tegoed in je kluis staat).

Om je een beeld te geven wat deze €10,- je kan opleveren, hebben we hier een opsomming cryptocurrency gemaakt (we nemen hierbij 23 april 2020 als referentiepunt – 1 jaar geleden).

  • Bitcoin: €10,- op Bitcoin (BTC) zou nu ca. €50 zijn (Fles champagne)
  • Ethereum: €10,- op Ethereum (ETH) zou nu ca. €100 zijn (Suède loafers).
  • Cardano: €10,- op Cardano (ADA)  zou nu ca. €250 zijn (Luxe manteljas).
  • Dogecoin: €10,-  op Dogecoin (DOGE) zou nu ca. €1000 zijn (Overnachting in Saint-Tropez)

Zodra je bereidt bent om er meer geld te investeren, gaat het storten eenvoudig via IDEAL of creditcard. De rekening waarmee je geld stort is automatisch ook de rekening waarmee je later geld opneemt. Je moet hiervoor inloggen met een gebruikersnaam en wachtwoord. Stel dat een persoon met verkeerde intenties erin slaagt om je Blox-account te hacken, kan hij er niet zomaar met je geld vandoor.

cryptocurrency

Als je enthousiast wordt van de gedachte om geen negatieve rente meer te betalen, biedt crypto een goed alternatief om dat te realiseren. Hopelijk kunnen we met de vouchercode pureluxe, ter waarde van €10,- krediet, jou hierbij een startschot geven. Focus je op lange termijn, verspreid je investeringen en verdiep je in de coins waarmee je wilt gaan traden. Pak zo nu en dan je winst en speel uitsluitend met geld dat je kunt missen.

(Dit is geen financieel advies)