Wietze de Jager is elke doordeweekse dag te horen op Radio 538, samen met Chris Bergström en Klaas van der Eerden. Dat verloopt tot dusver beter dan met zijn vorige radio-compagnon en geniet bij deze zender van een prima salaris. Langgeleden zette hij zijn prachtige villa in Zwolle te koop voor 1.2 miljoen euro en goed nieuws voor de dj: het is eindelijk verkocht.

Wietze de jager lijdt een ton verlies

Bijna elk huis dat hedendaags wordt verpatst gaat gepaard met flinke winst voor de verkoper. Maar er zijn uitzondering en het huis van Wietze de Jager is er daar een van. Hij zette zijn woning in Zwolle op de markt voor 1,2 miljoen euro, terwijl hij er in 2019 een hypotheek op liet vestigen van 1,2 miljoen. Maar goed, zijn vorige huis in Amsterdam wist hij te verkopen met 60.000 euro winst, dus hij heeft wat speling.

Wietze-de-Jager-1

Wietze de Jager is inmiddels de trotse vader van drie kinderen, die hebben ook een eigen hoekje waar ze konden spelen met het speelkeukentje. Wellicht is hij ondanks dat toe aan iets anders, want het gezin rekent dit adres pas twee jaar als thuisbasis. Hij telde er in 2019 820.000 euro voor neer en voor dat geld kreeg hij 231 vierkante meter an woonruimte met onder meer 3 badkamers en 6 slaapkamers. Ruime in overvloed, zou je denken. Maar wie zijn wij om dat voor hem te bepalen.

Wietze-de-Jager-2

De woonkamer van de diskjockey is huiselijk ingericht. Leuk om te zien dat de Amsterdamse visgraat laminaat-trend ook Zwolle heeft gevonden. Dankzij de grote raampartijen, kan er overdag veel daglicht naar binnen schijnen en kan hij gezellige avonden voor de open haard doorbrengen.

’s Zomers kan de nieuwe eigenaar de glazen achterpui openslaan en languit gaan liggen op het buitenterras, waar De Jager zelf in het verleden graag een barbecue-sessie hield. Meer foto’s kun je vinden op de website van BekendeBuren.