Zodra Conor McGregor aanwezig is, zal je het merken ook. Is het niet door een over-the-top uitspraak, is het wel door zijn aanwezige aard. Mocht zijn gedrag en uitstraling nou 180-graden omslaan, zal hij waarschijnlijk nog de show stelen, maar dan dankzij zijn outfit. En in speciaal zijn horloge(s).

Horlogecollectie van Conor McGregor

Ook al heb je niks met de ruige sport waar McGregor zijn brood mee op de plank krijgt, heb je ongetwijfeld weleens van de Ier gehoord. Buiten de kooi des doods is hij net zo extravagant als daarbinnen. Zo komt hij vaak op in de meest opmerkelijke outfits en toebehorende accessoires. Het is een heuse icoon in de sport en heeft heel wat tegenstanders hardhandig tegen de vlakte gewerkt.

Inmiddels heeft McGregor alweer 32 jaar kaarsjes uitgeblazen, maar lijkt nog niet van ophouden. Ondanks dat hij al tweemaal zijn pensioen heeft aangekodigd, staat hij 24 januari oog in oog met de Amerikaanse Dustin Poirier.

Ver geschopt

McGregor was regelmatig wereldkampioen én hij was de eerste MMA-vechter ooit met UFC-titels in meerdere gewichtsklassen tegelijkertijd. Met het boksen heeft hij ook flink wat prijzengeld mee naar huis weten te nemen. Van dat geld kon hij ruim leven en een flinke verzameling aan luxe horloges verzamelen. Toch knap voor iemand die zijn loopbaan begon als loodgieter.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)

De bovenstaande foto toont helaas slecht een schaars deel van de gehele kostbare verzameling. Maar neem dat niet te licht, want deze foto – met 5 uurwerken – toont een waarde van ruim $5 miljoen (€4,2 miljoen). De onbetwiste geldkoe van dit vijftal is de Billionaire III (het diamanten exemplaar rechtsonder) die hij op de tafel heeft liggen. Dit horloge heeft namelijk alleen al een waarde van $3 miljoen.

Dat kan hij zich prima veroorloven, want Conor McGregor is zelfs de best betaalde UFC-vechter aller tijden. Hij is de enige vechtersbaas die sommen van zeven cijfers heeft getrokken in al zijn laatste vijf gevechten.