Inmiddels kennen we Drake allemaal maar al te goed. De man leeft een ongekend luxe leven, wat hij zich ook prima kan veroorloven. Hij slaapt op een peperduur Hästens Grand Vividus-matras , rijdt hij rond in een unieke Rolls-Royce en heeft diverse residentie op zijn naam staan. Als hij een dame mee op date neemt, doet hij het ook iets anders dan de doorsnee sterveling. Hij besloot recent om het thuisfront van honkbalteam Los Angeles Dodgers, het Dodger Stadium, af te huren voor een super besloten diner met model Johanna Leia.

Drake huurt honkbalstadion af voor een besloten date met topmodel

Het veld van het Dodgers Stadium wordt meestal alleen verhuurd voor belangrijke evenementen of producties en voor Drake-achtige dates! Volgens MLB.com ligt de capaciteit voor het domein tussen de 400-500 gasten. Buiten op de parkeerplaats van het honkbalstadion wachtte naar verluidt twee zwarte SUV’s’ om als privé vertrek te fungeren. Echter verliep dit niet volgens plan, want ene Chris Cristi gooide een drone de lucht in en zag het paar, die verontwaardigd opkeken, duidelijk zitten.

Drake werd gespot terwijl hij genoot van het gezelschap van het 40-jarige model aan een tafel voor twee langs het honkbalveld. Ze waren niet helemaal alleen, want er was ook een barman in de buurt voor de alcoholische versnaperingen en ongetwijfeld alle andere wensen. Op hun tafel, waar ze zij aan zij zaten, stonden champagneglazen en verschillende vazen ​​met bloemen erop.

Moeder van een talentvolle basketballer

Johanna is overgrens niet zomaar de eerste de beste. Zij is de moeder van de nationaal befaamde basketballer Amari Bailey op de middelbare school. Hij speelt voor de Sierra Canyon Trailblazers samen met Bronny James – de zoon van LeBron James. Bailey wordt gezien als een van de grootste opkomende talenten en staat momenteel 3e op de befaamde ESPN 100-lijst.