Als ondernemer heeft Gordon z’n schaapjes op het droge. Zijn horecazaken kregen het voor even zwaar te verduren, maar houden stand, en hij wist enkele maanden geleden, na een langdurig proces van verkoop en kortingen, eindelijk zijn Blaricumse villa te verpatsen. Hij had al een appartement in de PC Hooftstraat te Amsterdam, maar heeft reeds diep in de buidel getast voor een penthouse in Noord, waar hij opgroeide.

Gordon koopt een penthouse in Amsterdam

Zijn hoofdstuk in Blaricum is vooralsnog ten einde en de 53 jarige is “op weg naar een nieuw avontuur,” dat zal gaan plaatsvinden in onze hoofdstad. Aangezien de BN’er voor zijn villa in ‘T Gooi ongeveer €2.950.000 in ontvangst nam, dat was de laatste vraagprijs, kon hij groots uitpakken in 020. Hij sloeg namelijk twee miljoen euro stuk en is nu de trotse eigenaar van een luxe penthouse in het complex The Wave.

Met een hypotheek van zo’n drie miljoen euro heeft hij zichzelf bovendien genoeg (financiële) ruimte gegeven om de woning helemaal naar eigen smaak in te richten. Hiermee is het meer dan logisch dat Gordon in de nabij toekomst niet meer met verhuisdozen gaat sjouwen.

Luxe penthouse in de hoofdstad

Afijn, door over het pand waar het allemaal om draait. Het luxe penthouse heeft een woonoppervlakte van 246 vierkante meter en beschikt over vier kamers. Met drie slaapkamers en een extra badkamer is er genoeg ruimte om gasten te onthalen. Aan zijn masterbederoom zit een eigen badkamer verbonden, dus hij heeft nog altijd genoeg privacy.

Gordon

De luxe leefkeuken heeft alles waar de zanger en presentator maar naar kan wensen. Dit gedeelte wordt aan een zijde geflankeerd door het sierlijk verlichte dakterras en iedere ruimte is volledig voorzien van vloerverwarming. Z’n auto kan hij kwijt in de parkeergarage van het gebouw.

Je kunt terecht op de website van BekendeBuren voor meer foto’s van de woning en het weelderige uitzicht.

Gordon