Ondanks zijn 36-jarige leeftijd, laat Cristiano Ronaldo nog altijd zien dat hij het niet verleerd is, integendeel zelfs. Wat je mening over hem ook is, het is een sportman in hart en nieren. En daar kan je alleen maar respect voor hebben. Bij een man van zijn kaliber en skills hoort dan ook wel een leuk optrekje of eigenlijk meerdere. Hij heeft namelijk onder andere een huis in New York, Lissabon en Marbella, maar dit bericht staat in het teken van zijn luxe villa in Turijn.

Cristiano Ronaldo in Italië

De wereldberoemde Portugees woont al sinds 2018 in Italië. In dat jaar verkaste hij na 9 seizoenen bij Los Blancos, om zijn kunsten verder te vertonen bij de Italiaanse grootmacht Juventus, dat ongeveer 100 miljoen euro voor hem over had. Daarbij is het salaris van 30 miljoen euro per jaar ook niet mals.

Gezien zijn status en prestaties zal het je niet verbazen dat hij zich waant in luxe. Dat is in de stad van zijn huidige werkgever, Turijn, niet anders. Het huis waar CR7 woont in een typische Italiaanse villa van wel duizend vierkante meter. Genoeg ruimte om een leven op te bouwen in een nieuw land met zijn familie, terwijl er nog genoeg plek overblijft voor eventuele gasten. Daarbij is er zelfs een volwaardige balzaal aanwezig, dus dat zit allemaal wel gebakken.

In de ruime keuken van het huis kan Cristiano Ronaldo zijn sportmaaltijden laten bereiden. Als de after diner dip voorbij is kan hij even een frisse duik nemen in het binnenzwembad.

Cristiano Ronaldo

Uiteraard ligt het er hedendaags een stuk levendiger bij.

Maar een groot deel van zijn dagbesteding bestaat uiteraard uit spoten. Is de training bij De Oude Dame afgelopen, zul je hem tegen het lijf kunnen lopen in z’n thuisgym, zodat hij altijd nog aan zijn fysieke toestand kan werken. Ongeveer een jaar terug bleek uit cijfers dat hij fysiek gezien het lichaam heeft van een 20-jarige, dus daar kunnen we haast blindelings van uitgaan.

Zinedine Zidane en Fabio Cannavaro

Cristiano Ronaldo is overigens niet de enige voetballer die verliefd voor de charmes van deze residentie viel. Real-trainer en koptstootkoning Zinedine Zidane en de bikkelharde Fabio Cannavaro gingen hem voor. Als de muren konden spreken, zouden er ongetwijfeld zeer interessante verhalen uit komen. Ook al zou hij deze villa met gemak uit eigen zak kunnen betalen, huurt hij dit huis voor zo’n €600.000 per jaar.