Zijn bijnaam luidt ‘Money’, dus tuurlijk heeft Floyd Mayweather z’n schaapjes op het droge staan. Gortdroog welteverstaan, met een geschat vermogen 565 miljoen dollar. Dat wordt uitbesteed aan allerlei zaken en middelen, maar neem een kijkje in zijn herenhuis in Las Vegas, ter waarde van $ 10 miljoen, en het is alsof je in een andere wereld belandt ben.

Floyd Mayweather

Vorstelijke ontwerpen, buitensporige binnenplaatsen en een fontein die de Trevifontein te kakken zet, Mayweather leeft royaal en kun je hem dat kwalijk nemen? Na een carrière van twee decennia waar hij 50 gevechten wist te winnen zonder er maar één verliezen. Twee dagen geleden leverde het gelijkspel tegen YouTuber Logan Paul hem nog 100 miljoen dollar op. Maar zijn grootste inkomstenbron was de roemrijke partij tegen Connor McGregor in 2016, waar ruim 300 miljoen dollar richting de bankrekening van de Amerikaan ging.

Mayweather

Maar genoeg over zijn inkomsten en matpartijen, door over zijn residentie. Recentelijk heeft hij op Instagram een huis tour gegeven aan zijn fans, dus nu weten we eindelijk ook hoe het ‘nederige stulpje’ er van binnen uit ziet. Zo zijn er goed ingerichte kamers, heeft hij een aparte sneaker-kamer en richt hij zijn lens ook nog even op de binnenplaats met de imponerende fontein.

Het royale huis van Floyd Mayweather vind je 11 slaapkamers en 14 badkamers. Het huis staat in Las Vegas, want dat is ook waar zijn Girl Collection TMT zit. Dit is zijn stripclub waar hij zijn aanstaande vrouw heeft ontmoet, want waarom ook niet?

Las Vegas

Er is ook een wijnkelder en zijn eigen wijngaard, evenals twee vrijstaande ondergrondse garages waar zijn indrukwekkende autocollectie is ondergebracht. Elders zijn er binnen- en buitenzwembaden, een gym.

Vastgoed eigendommen

Mayweather liet zijn compound in Las Vegas in 2018 bouwen voor 10 miljoen euro. Voor hem is dat natuurlijk slecht een fractie van zijn vermogen en daarom is dit ook niet het enige vastgoed eigendom. Hij bezit verder nog een vakantievilla in Miami, een herenhuis in Los Angeles à $ 25 miljoen

Door de jaren heen is Mayweather niet bang geweest om te pronken met zijn rijkdom, zo ook niet in de onderstaande video waar hij trots zijn eigendom aan de wereld toont.