Jennifer Lopez vierde niet alleen haar verjaardag op een fantastische locatie in Zuid-Frankrijk, maar was ook aan boord superjacht dat net zo opvallend is als de diva zelf. Met een helikopterdek, een volledig uitgerust zonnedek met een zwembad en een hot tub, en meer. We nemen je mee in dit megajacht van $ 130 miljoen waar Jennifer aan een romantisch uitje begon.

Valerie werd gebruikt als verjaardagsloep van Jennifer Lopez

Maak kennis met Valerie. Een 85,1 meter lange sloep die in 2011 werd gebouwd door Lürssen Yachts. In 2019 kreeg ze een uitgebreide refit en werd ze uitgerust met de beste voorzieningen om indruk te maken op Hollywood A-listers zoals Jennifer Lopez en haar man Ben Affleck. En allerlei aanhang, want Valerie heeft zes dekken die verbonden zijn door een lift, negen royale hutten voor 17 gasten en ruimte voor een bemanning van 27.

Jennifer-Lopez

Espen Øino en interieurontwerper Reymond Langton hebben samen van Valerie het boegbeeld van luxe gemaakt. Het hoogtepunt moet toch wel het volledig uitgeruste zonnedek zijn met een 6 meter lang zwembad en bubbelbad, waar het stel ontspannend werd afgebeeld.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

“Details onthullen zichzelf als je rond het jacht loopt”, zegt interieurontwerper Pascale Reymond die het interieur vergelijkt met een prachtige juwelendoos. Het in Londen gevestigde ontwerp bedrijf liet zich inspireren door de iconische Claridge’s of London en verwerkte overal Art Deco-motieven. De buiteneetkamer is daar een mooi voorbeeld van en biedt plaats aan 20 gasten.

Zwembad, bar en een bioscoop

De makers begrijpen dat niemand ooit het uitstekende zonnedek zou willen verlaten en daarom is het uitgerust met een eethoek, een bar en een enorm zwembad. Elders heeft Valerie een formele eettafel voor evenementen aan boord. Het bovendek is een vorstelijk appartement van de eigenaar met een lichte bovensalon die werkt als een lounge en bioscoop en verschillende vertrekken.

Voor excursies heeft het vaartuig twee op maat gemaakte Royal Denship-tenders van 10 meter bij zich. Er is ook de mogelijkheid om een ​​helikopter te laten landen. Het voordek is een schone open ruimte die genoeg ruimte biedt voor een Airbus H30 helikopter of iets dergelijks om te landen.