Joel Beukers schreeuwt het internet af en heeft daarmee, gecombineerd met zijn fitness-poeder, een grote naam voor zichzelf gemaakt, en er de vruchten van geplukt. Hij woont in een schitterend, opgeknapt huis, heeft een goedlopende supplementenlijn en rijdt in allerlei exotische wagens. Daar is er vandaag weer een aan toegevoegd, nadat hij vaarwel zei tegen een ander. Maak kennis met de gloednieuwe zeswielige ‘scoopmobiel’ van fitnessguru Joel Beukers.

De nieuw zeswielige bolide van Joel Beukers

Joel Beukers gaat ten alle tijden voor goud. Zijn ondernemingen, trainingen en wagenpark staan allemaal in het teken van dit kostbare edelmetaal. Een gouden Lamborghini of een gouden Rolls-Royce zijn meermaals de revue gepasseerd, terwijl hij laatst afscheid nam van zijn gouden Lamborghini Urus. Volgers kunnen zich voorbereiden op een nieuwe, nog bombastischere bak. Beukers ging namelijk langs bij VDM Cars en niet zonder succes. Hij nam namelijk een gelimiteerde Mercedes-AMG G63 6X6 mee naar huis.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers)

Beukers trekt alles uit de kast om zijn 6×6 aan te kondigen

Joel Beukers zou Joel Beukers niet zijn als hij de aankoop niet van alle social-media daken zou schreeuwen. Op zijn Instagram-pagina is te zien hoe hij gehuld in pak de dikke bolide met zijn groeimaten aan een vuurdoop onderwerpt. Strak in pak rijden z’n groeimaten over hem heen en in de volgende slide vliegt een helikopter enkele meters boven Joel en zijn kersverse aankoop. Dezelfde helikopter waarmee hij het duistere apparaat kwam ophalen.

Onder de kap ligt een 5,5 liter V8 Biturbo die 544 pk en 760 trekkracht levert. Hiermee is het de sloomste AMG ooit, maar met een gewicht van 3.775 kilo is dat geen verassing.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers)

Van deze specifieke Mercedes-AMG G63 6×6 zijn er maar honderd gemaakt en de 32-jarige Hilversummer is er één van. Hij kocht de zeswieler in de kleursamenstelling Designo Night Black Magno (in het matte), maar Beukers kennende zal hij ‘m liever gister dan morgen in het goud laten wrappen. Desalniettemin, kijk en geniet van het gruwelijke bakbeest.

Joel Beukers