Nijmegen ligt aan de Duitse grens en reken maar dat je hier ten alle tijden wordt vergezeld door natuur. Oké, in vinexwijken enzovoorts zal dat ongetwijfeld minder zijn, maar daar betaal je ook niks voor, in vergelijking met kolossale panden zoals deze. Aan de oever van de Waal in de bossen verscholen, staat dit huis kasteel op een gigantisch perceel van 60.000 m². Ja, dat lees je goed.

Rustiek land- en koetshuis te Nijmegen

Het woonhuis en het koetshuis stonden voorheen beide in het teken van een bed & breakfast en zijn sfeervol met oude bouwmaterialen gerestaureerd. Ook het interieur is passend en met “grandeur” afgewerkt. De mooiste materialen zijn gebruikt, met een knipoog naar het verleden. Maar niets ten koste van het moderne comfort! De wanden zijn geïsoleerd, onder de stenen vloeren is vloerverwarming aangebracht en de antieke radiatoren “verbergen een hypermodern systeem,” aldus de makelaar.

landgoed

Het koetshuis werd gebruikt als ultieme feest- en dinerlocatie met onder andere een exclusieve professionele keuken met een tap. De twee landelijke schuren zijn voorzien van een bedrijfs-/horecavergunning, dus geneog gelegenheid om feesten te geven en er ook nog wat aan te verdienen. De schuren zijn in 2015 grondig gerestaureerd en jouw wagenpark kan er z’n volle glorie tentoongesteld kan worden.

Nijmegense

Gecombineerd hebben de woning en het koetshuis maar liefst 9 slaapkamers met 9 badkamers en is er een ruime wijnkelder. De koetsierswoning heeft als zelfstandige unit naast 2 prachtig ingerichte slaapkamers en suite, een eigen woonkamer. Ook het koetshuis en oranjerie met gigantische werkzolder hebben ruimte te overvloed. En worden paardenhouders op hun wenken bediend dankzij de paardenstallen voor twee viervoeters.

Het immense perceel moet miljoenen gaan opleveren

Bij een landgoed van deze proporties hoort ook een minstens even imposante tuin. En die verhouding zit hier wel goed. Noem het op en het is er. Fruitbomen, een bos, diverse terrassen, een privé-parkeerplaats en een erbij gepacht weiland. De makelaars van Thoma & Bennink | R365 International Real Estate zijn ingeschakeld om de woning aan de man te brengen en zullen dat doen voor het bedrag van €3.350.000.

Nijmegen feestlocatie