De nationale kunstbeurs PAN Amsterdam biedt een uiterst hoogwaardig en veelzijdig aanbod van meer dan 110 deelnemers. Deze kunst-, design- en antiekhandelaren vertegenwoordigen de top van de branche in Nederland.

Kunstbeurs PAN Amsterdam

TiPAN Amsterdam is 1987 opgericht door zes vooraanstaande Nederlandse kunstliefhebbers opgericht. Op dit jaarlijkse evenement tonen meer dan 110 kunsthandelaren, antiquairs en galeriehouders hun beste stukken op het gebied van kunst, antiek en design. De beurs staat garant voor een veelzijdig, hoogwaardig en internationaal kunstaanbod.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door PAN Amsterdam (@pan_amsterdam)

De kwaliteit van het aanbod wordt vooraf gekeurd door een team van ongeveer tachtig experts. Het omvat meer dan 5.000 jaar kunstgeschiedenis en wordt iedere editie door zo’n 40.000 bezoekers – kunstkopers én liefhebbers – wordt bewonderd. Een team van 80 onafhankelijke keurmeesters tekent voor de kwaliteit van het aanbod.

PAN Amsterdam

Mark Grol, Algemeen Directeur PAN Amsterdam zei: “Na een ongekend succesvolle beurs in 2019, en een jaar van reflectie kijken wij samen met de handelaren met een positieve blik vooruit. Vol energie en vertrouwen in de toekomst. De veerkracht en flexibiliteit van de gehele cultuurbranche is de afgelopen periode gebleken. De Belgische kunsthistoricus Paul Dujardin noemt kunst het vaccin in het post-coronatijdperk. Wij zijn dan ook verheugd te kunnen aankondigen dat voormalig artistiek leider en directeur van De Nederlandse Opera Pierre Audi het campagnebeeld voor de aankomende editie van PAN Amsterdam zal ontwikkelen in samenwerking met fotografenduo Maria Bodil.”

Pure Luxe Business Paviljoen

De Zwitserse bank J. Safra Sarasin (Luxembourg) SA vult de rol in als hoofdsponsor van de aankomende editie en zal eveneens op de beurs een uitgebreid programma aanbieden. Ook Paardekooper is dit jaar sponsor van de beurs en in het Pure Luxe Business Paviljoen worden dit jaar o.a. Taschen, FloatScans en Snippe Projecten verwelkomd.

Van zondag 14 tot en met zondag 21 november vindt de 34ste editie van de kunst, design en antiekbeurs PAN Amsterdam in de RAI Amsterdam plaats. Ga naar de website van de beurs voor meer informatie.