We zijn heel trots om de lancering aan te kondigen van ons gloednieuwe Pure Luxe Magazine N07. Na prins Bernhard van Oranje, Kim Liebregts, Piet Boon, Aaltje van Zweden, Lucas & Arthur Jussen en Winston Gerschtanowitz, schittert nu Bibi Van Der Velden op de cover. Het magazine is nu te bestellen in onze webshop voor €15,-.

Pure Luxe Magazine N07

Onze halfjaarlijkse editie begint, zoals de cover al enigszins verloochend, met een interview met Bibi van der Velden. Van der Velden is een Nederlandse juwelierdesigner die alom bekend staat om haar onconventionele materialen en vormen. De sieraden van Bibi van der Velden zijn misschien gemaakt van kostbare materialen zoals 18k fairtrade goud, diamanten en barokke parels, maar haar labyrintische designs hebben een zeer menselijke kwaliteit.

Al haar ontwerpen bieden een speelse, persoonlijke en zeer artistieke kijk op sieraden. Bibi beschrijft haar sieraden als ‘miniatuursculpturen’ en werk uitsluitend duurzame en onverwachte materialen. De natuur en de dierenwereld is een rode draad in Bibi’s ontwerpen. “Van oorbellen in de vorm van wervelende tornado’s tot statement-oorbellen van alligator gesneden uit mammoetslagtand en goud, tot een nobele mammoeteenhoorn die op een gouden ring zit.”

Culinair eten, Feadship, Rolls-Royce en much more

Verder gaan duiken we dieper in Project 2024 van Feadship, van maar liefst 72,60 meter met alles erop en eraan: met onder meer een skylounge, een heliplatform en een complete beachclub. Elders schrijven we over Christies Real Estate mooiste duurst en duurste listing, spreken we met Soenil Bahadoer van Restaurant De Lindehof, hebben het over brute Jeeps en ook de Rolls-Royce Ghost komt aan bod.

Kortom: genoeg om je bezig te houden terwijl je op vakantie naar Italië gaat of thuis na het werken leesvoer wilt nuttigen. Klik op deze link om de kersverse editie in huis te halen. Veel leesplezier alvast.