In eerste instantie waren alle ogen gericht op Harry Kane, in hoeverre dat nog mogelijk was door al het alchohol dat in de Engelse fans zat, maar tot nu toe is Raheem Sterling de meest effectieve speler met drie leeuwen op zijn borst. De Oekraïners moeten 3 juli goed gaan oppassen voor deze Engelse voorhoedespeler met Jamaicaanse roots. Eigenhandig opende hij de score tegen Die Mannschaft en leidde zo de uitschakeling in van een van de geachte kanshebbers van het Europees Kampioenschap 2020.

Engeland op het EK

Met de overwinning op het team van Joachim Löw werd een einde gemaakt aan een periode van 55 jaar waarin de Three Lions niet van Duitsland wist te winnen. Sterling maakte de eerste goal en teamgenoot Kane maakte gaf de genadeslag om tot een eindscore van 2–0 te komen. Maar goed, dit soort capriolen mag je ook wel enigszins verwachten van een speler die gekocht werd door Manchester City voor €62.300.000. Alhoewel dat klaarblijkelijk tegenwoordig niet per se zo hoeft te zijn, aangezien we er bij Oranje ook wel een aantal hebben lopen met een soortgelijke marktwaarde…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Raheem Sterling x 😇 (@sterling7)

Met een geschat jaarinkomen van zo’n 15 miljoen pond is de drievoudig Premier League winnaar een grootverdiener. Hij resideert in een knappe villa in Cheshire ter waarde van circa 2 miljoen euro. Kortom en rijdt onder meer in modellen van Audi, Ferrari en Tesla. Ondanks dat horloges een stuk kleiner zijn, en praktisch gezien minder bieden, zijn ze qua prijs behoorlijk vergelijkbaar met de hiervoor opgesomde bezittingen

Raheem Sterling heeft een bijzonder uurwerk

Nog zo’n opvallende investering van Raheem Sterling is namelijk de trotse, rechtmatige eigenaar van een Rolex Day-Date 40, uitgevoerd in 18k roségoud. Het heeft een olijfkleurige wijzerplaat en witgouden Romeinse cijfers als uurmarkeringen: speciaal gemaakt voor de 60e verjaardag van dit iconische model. De laatste keer dat we een Rolex Day-Date met een groene wijzerplaat zagen, was in 2013, met de 36 mm-versie op een groene leren band.

De Rolex Day-Date geleverd met de iconische President-armband, beschikbaar in in witgoud of everose. Kijkend naar de wijzerplaat, zijn op de everose-versie de wijzers en (romeinse cijfers) uurmarkeringen uitgevoerd in 18k roségoud, terwijl de witgouden versie bijpassende witgouden uurmakers en wijzers heeft.

Veel sporters hebben een geluksobject als bij geloof, en bij Sterling lijkt dat te gaan om dit horloge, want dit droeg hij tijdens zijn opmars richting de wedstrijd England – Duitsland tijdens het EK van 2020. En gezien de overwinning, met name te danken aan hemzelf, bleek dit een goede keuze te zijn geweest. Waarschijnlijk zal hij ‘m naar aanloop van de volgende wedstrijd ook weer om zijn pols doen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)