Ook al zijn vakanties naar het buitenland weer een reëel plan, zullen vele Nederlands er evengoed op uitgaan in eigen land. Dankzij de beperkingen is ons lage land herontdekt. We moeten ook niet vergeten dat er binnen onze landsgrenzen ook genoeg te ontdekken is. Wat te denken van deze ‘Koningslodge’? Je innerlijke Bourgondiër zal hier in ieder geval botvieren.

Koningslodge in Brabant

Overnacht in deze bijzondere, luxe en robuuste Koningslodge met meerdere kamers en twee verdiepingen. Dit geeft wel aan dat een safaritent er niet verloederd en armoedig bij hoeft te liggen. In plaats van net wat te kleine, kleffe tentjes kun je ook ‘kamperen’ in een koninklijke, bol van de luxe. Een heuse beleving.

glamping

Naar eigen zeggen is deze Koningsloge is het enige exemplaar in de hele wereld. Als deze geclaimde titel rechtvaardig is het ook nog eens een erg luxueuze accommodatie dus. Kamperen meets luxery.

Het is geschikt voor 6 personen en bevat drie verschillende slaapvertrekken. Twee slaapkamers bevinden zich op de begane grond en één slaapkamer vind je op de eerste verdieping. Bij aankomst is alles al voor je geregeld: van het beddengoed tot het zogeheten keukenpakket.

Knus interieur met een jacuzzi

Elders zijn er twee badkamers (compleet met douche en vrijstaand bad), en een eigen keuken. Buiten hangen gezellige lichtjes en binnen vind je een knus, robuust en gezellig interieur. Hier zul je ook de jacuzzi tegen het lijf lopen.

Op de website an het vakantiepark kan je no verschillende voorkeuren aangegeven en de lodge is diervriendelijk. Prijzen lopen uiteraard uiteen per seizoen, maar ga er maar vanuit dat je voor drie nachten tussen de €1.000 en €2.000 kwijt zult zijn. Ga naar de website Clampings om jouw eigen uitstapje samen te stellen.