Gamen associëren we niet gauw met luxe, maar overal zijn uitzonderingen. Dat kan dankzij het bedrijf Vertagear, dat is gespecialiseerd in het maken van comfortabele stoelen voor doorgewinterde toetsenbord of console helden. Hun nieuwste editie wordt geleverd met RGD -LED lichten en bovenal Swarovski-kristallen. Dus als jouw set-up, om even in ‘game-termen’ te blijven, wel een upgrade kan gebruiken, dan is dit de uitgelezen kans. Ten minste, als je er $599.99 voor over hebt, omgerekend €509. 

Nieuwe gamestoel met Swarovski-kristallen

Klinkt in eerste instantie niet bepaald comfortabel om kristallen in je rug te hebben terwijl je een online wereld probeert te veroveren, maar uiteraard is dat wel iets op verzonnen. Met een met kristallen bezaaide versie van het Vertagear-logo op de hoofdsteun, is deze stoel in racestijl als geen ander. De op de motorsport geïnspireerde stijl strekt zich helemaal uit tot aan de zwenkwielen en wordt ondersteund met een industriële gaslift van een hoge klasse, om je op een optimaal niveau te houden ten opzichte van je opstelling om “pijnlijke schouders te voorkomen.”

Vertagear Swarovski

Het heeft een herhalend ruitpatroon gemaakt van kristallen op het doorgestikte lichaam, die zijn geïntegreerd in de rugleuning en het zitgedeelte, samen met koninklijke paarse details die het een holografisch gevoel geven.

10 jaar garantie

De nieuwe editie wordt geleverd met een garantie van 10 jaar en is een van de meest esthetische stukken die we in lange tijd hebben gezien. Het is gemaakt met behulp van de HygennX-technologie en wordt geleverd met een stevige basis en een moeiteloze montage. Het beschikt verder over UPHR-schuim, Penta RS Caster en een robuust stalen frame, net als de reguliere PL4500-versies. Gezien het imago rond geharde gamers wil we ook nog even vermelden dat het wordt aangeraden om niet meer dan 100 kilo gewicht op de stoel uit te oefenen.

Swarovski

Deze nieuwste toevoeging aan de PL4500-serie is een goed beoordeeld model met eersteklas ergonomie. Je zal je niet langer hoeven uit te rekken en kreunen als je opstaat na een lange sessie. De beste gamestoelen houden je comfortabel, ongeacht hoeveel uur je in de hete stoel blijft, maar neem geregeld een pauze. Klik hier om een exemplaar op de kop te tikken.