Menu

Voor deze villa op Ibiza ben je met z’n tienen slechts €29 per dag kwijt

Combineer het mediterraanse klimaat met een subliem verblijf en je hebt een match made in heaven

Combineer het mediterraanse klimaat met een subliem verblijf en je hebt een match made in heaven

Leuk en aardig dat hele: vakantie in eigen land, maar het liefste lig je met je witte melkflessen als benen aan een Spaans strand. Dat mediterraanse klimaat, vol vitamine D en (C)erveza, is toch een stuk aangenamer. Combineer dat met een subliem verblijf en je hebt een match made in heaven. En wie zegt dat luxe gelijkstaat aan duur? In deze villa op Ibiza overnacht je al vanaf €29 per persoon.

Het Spaanse partyeiland wordt alom om het onstuimige nachtleven, de vele luxe nachtclubs, hippe strandtenten en veel decadentie. Voor weekje, of een paar, is dat helemaal niet verkeerd. Bovendien heeft het eiland door de ligging het zeer voordelige middellandse zee klimaat, waardoor het allermooiste weer verzekerd is.

In deze schitterende villa op Ibiza verblijf je al tegen 29 euro per nacht.

Villa Gausch is een schitterende, moderne en lichte villa met een groot zwembad in de tuin met een heerlijk terras. De villa op Ibiza heeft 350 m², biedt vijf slaapkamers en drie badkamers, die in totaal goed zijn om tien man te accommoderen. Deze luxe en riante villa ligt op 24 km van het dichtstbijzijnde vliegveld en het strand op 2 kilometer en winkelgelegenheid op slechts 1.

Spaans zwembad

Verdere luxe voorzieningen zijn het ruime zonterras, het privé zwembad, genoeg parkeergelegenheid en een barbecue-set voor late avondmalen. Wifi, satelliet-tv, een wasmachine en droger zijn allemaal aanwezig. Ook is de gehele villa voorzien van airconditioning, geen overbodige luxe uiteraard. Uiteraard kunnen de prijzen ietwat uiteenlopen gedurende seizoenen. In het beste geval ben je €2027 per week kwijt, €202,7 per week, en afgerond €29 per dag. Maar nu in het hoogseizoen kan het oplopen tot €5371.

Boeken kan hier

Zie jij jezelf al helemaal ingesmeerd staan met een cocktail in je rechterhand? Trommel dan negen vrienden en/of vriendinnen op, want voor een 10-koppig gezelschap ben je in het beste geval minder dan 30 piek kwijt. Een boeking kan je hier maken.

patio Ibiza

Aanbevolen artikelen