Een potje boter-kaas-en-eieren, tic-tac-toe in het Engels, duren hooguit een paar seconden, maar kunnen aardig wat fanatische oproepen. Zeker als er iets op het spel zit. De drie op een rij krijgen voelt ongetwijfeld bevredigender als je een goed gemaakte set hebt zoals die van Ralph Lauren. Samengesteld uit carbon fiber en walnoothout.

Boter-kaas-en-eieren-spel van Ralph Lauren

Spellen die op drie-op-een-rij-borden worden gespeeld, zijn terug te voeren tot het oude Egypte, waar dergelijke spelborden zijn gevonden op daktegels uit ongeveer 1300 v. Chr. Iemand die het spel goed genoeg kent, weet dat je het het altijd gelijkspel laten eindigen, ongeacht wat de tegenstander doet, maar een beginner zal op het gegeven moment steken laten vallen. Het spel wordt op allerlei manieren gespeeld. Van kinderen op het schoolplein met krijt tot loonslaven via het internet om iets uit te vechten.

Maar Ralph Lauren zorgt met hun Sutton Carbon Tic-Tac-Toe voor een luxere spelervaring. Ze bieden een verfrissende kijk op de beproefde X’s en O’s die we gewend zijn. Ralph Lauren verwisseld deze iconische symbolen voor botten en schedels zijn, een look die nogal opvallend afwijkt van het normaal gesproken relaxte en chique merknaam. Deze boter-kaas-en-eieren set is gemaakt van walnoothout leer en koolstofvezel leer en is voorzien van speelstukken van gepolijst nikkel en gepoedercoat.

De Sutton Carbon Tic-Tac-Toe-set staat op de site van Ralph Lauren voor $595.00 (€500), maar kan ook in vier termijnen t.w.v. $148.75 (€125,21) betaalt worden.
Ralph Lauren