Tony Junior is een dj, maar leeft zijn leven als een rockster uit de 70’s. Maar die tijd is naar eigen zeggen gedaan. Momenteel gaat hij door het leven als ‘The bachelor’, een tv-programma waar hij de ware probeert te zoeken. Iets wat nog wel hint naar zijn losbandige verleden, zijn zijn opvallende vervoersmiddelen.

Alles is extravagant in het leven van Tony Junior

De dj heeft grote hits op zijn naam staan, is de ex van zangeres Maan en houdt er een excentriek leven op na. We gaan ongetwijfeld nog veel zien en horen van Tony. Ze gaan al geruime tijd mee, maar hij rijdt in een Duitse wagen met een uniek thema. Over smaak valt niet te twisten, maar met deze vier- én tweewieler van je in ieder geval wel op.

A lá Nel Veerkamp

Tony heeft al een tijdje een Audi A8 Limousine in zijn bezit. Op zich al een blits model, met een topsnelheid van van 230 kilometer per uur. De dj betaalde er naar verluidt € 120.000 voor.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door TONY JUNIOR (@tonyjuniorofficial)

Maar de print is hetgeen dat het exemplaar bijzonder maakt. In plaats van de conventionele kleuren die de het exterieur van de auto’s siert, koos Junior voor een luipaardprint. Sluit precies aan bij zijn kledingkast. Overigens is dit thema ook terug te zien aan zijn scooter. Even eveneens de kleuren en strepen die je in het wild alleen bij een luipaard kunt zien.

Je moet er maar net van houden, maar in elk geval is één ding duidelijk: met de auto van Tony Junior maakt hij zonder twijfel een echte entree. Wie weet zit er binnenkort een nieuwe liefde naast hem in die auto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door TONY JUNIOR (@tonyjuniorofficial)