Ondanks diverse pogingen om er vanaf te komen, kan Ferrari Beverly Hills geen koper aantrekken. Aan de inzet ligt het dus niet, maar waaraan dan wel? Het zou zomaar eens te maken kunnen hebben met de combinatie van mayonaise geel, blauw suède en het knaloranje. Het interieur in deze Ferrari F8 Tributo heeft van alles een beetje.

Kleur speelt een hoofdrol in de (ver)koop

Over smaak valt niet te twisten. De een zakelijke uitstraling garanderen, de ander wil dat de kleur van zijn auto een reflectie is van zijn persoonlijkheid en weer een ander geeft er eigenlijk niks om. Valt allemaal wat voor te zeggen en toch zijn er kleuren die en beslist niet makkelijk verkopen. Over het algemeen raken auto’s met een opvallendere kleur minder snel aan de man. Dit is een schoolvoorbeeld daarvan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Worst Spec™🤡 (@worst.spec)

Ferrari Beverly Hills F8 Tributo

In de basis is het een F8 als iedere andere, maar het interieur onderscheidt zich van de rest. De Ferrari heeft een rood uiterlijk, met een zwart dak en het lijkt alsof er een heuse regenboog op is gestort. Waarschijnlijk had de eigenaar er meer van verwacht, want nog voordat ‘ie werd afgeleverd zag hij er alweer vanaf. De auto is dus nooit afgeleverd aan de klant en nu probeert de dealer met man en macht van het apparaat af te komen.

Door Autoblog kwamen we erachter dat deze F8 Tributo al bijna een jaar lang wordt aangeboden door Ferrari Beverly Hills. De eigenaar vond de auto zo lelijk dat hij weigerde de sleutels in ontvangst te nemen. Vermoedelijk heeft de dealer de auto teruggekocht van de klant en is de sportwagen meegenomen in de het assortiment van het Amerikaanse dealership. Eerlijk is eerlijk, als je de kleuren even wegdenkt is het een prachtige sportwagen, die je razendsnel van ‘a’ naar ‘b’ brengt.

Vermogen het steigerende paardje

De F8 Tributo rolt rond met dezelfde motor als die in de 488 Pista, een 3,9-liter twin-turbo V8-motor levert een vermogen van 720 pk en 770 Nm koppel. Het hele apparaat zit vol met carbon fiber waardoor het lichtgewicht nóg wat sneller gaat.

Met 212 mijl op de teller gaat de Ferrari F8 Tribito 465.000 dollar de deur uit. Gezien het moeizame verkooptraject, valt hier ongetwijfeld nog wat vanaf te dingen. De advertentie is vandaag te vinden op duPont.

Ferrari F8 Ferrari-F8-3Ferrari-F8 Ferrari F8 Tribito