Het landhuis staat op zichzelf, met aan de ene kant een riviertje en aan de andere kant het dorp Denekamp, in Twente. Het wordt geleverd met alles waar je naar kan wensen in een landhuis in het oosten van het land. De woning is afgetopt met een rieten dak, buiten ligt een zwembad en heeft een lange oprijlaan die uitmondt in de riante garage.

Landhuis in Twente

“Voel je thuis in een natuurlijke omgeving, want hier woon je vrij op een weids perceel van bijna 8.000 m2, grenzend aan de weilanden en toch op een kleine 2 kilometer van de dorpskern van Denekamp,” lezen we in de tekst van de makelaar.

In deze natuurrijke omgeving is in 1995 de keuze gemaakt om het fraaie landhuis te uit de grond te stampen. De kenmerkende bouwstijl met de ronde vormen en het royale rieten dak met de dakkapellen rondom staan in een fraai contrast de unieke omgeving en de rest van het erf. Uitzicht en privacy alom.

Landhuis

De woonkeuken bevindt zich aan achterzijde en de moderne keuken is in 2018 geplaatst met uitslaande deuren die eiden naar de woonkamer van het woonhuis. De ronde vorm kenmerkt de kamer en een roomdivider met gashaard scheidt de ruimte in een zit- en eetgedeelte. Ruim wonen wordt mogelijk gemaakt door de 315 m² aan leefruimte, waar 3 slaapkamers en 3 badkamers zijn onderverdeeld.

Maximale beleving van de buitenruimte

Iedere kamer aan achterzijde is voorzien van uitslaande deuren naar het royale terras met overkapping, waardoor de doorstroom van binnen en buiten zeer luchtig is. Ook buiten is het ‘genieten geblazen’ door het prachtige uitzicht over de tuin, weilanden of om nog even een late-night zwemsessie in te lassen in het verwarmde buitenzwembad met filterinstallatie. Net wat jij wil. De tuin rondom is aangelegd met een weids gazon, vijver, diverse struiken en bomen en sierlijke verlichting. Ook vond de makelaar het nog nodig om te vermelden dat het gazon schoon wordt gehouden door de robotstofzuiger.

Vind jij de vraagprijs van €1.275.000 gerechtvaardigd? Ga naar Funda en vestig je oordeel.

Landhuis