Bora Bora is een klein paradijselijk eiland in de Stille Zuidzee ten noordwesten van Tahiti in Frans Polynesië. Omringd door met zand omzoomde eilandjes en een turquoise lagune beschermd door een koraalrif, staat het bekend om zijn eindeloze duikmogelijkheden en als idyllisch vakantieoord. Maar ook buiten de welbekende houten hutjes verdeeld door vlonders, is er hier genoeg te beleven. Wat te denken van deze luxe watervilla?

ELYT Charter Tahiti in Bora Bora

De luxe watervilla van ELYT Charter Tahiti bestaat uit vier slaapkamers, twee badkamers, een rooftop-lounge, een keuken én een woonkamer met grote flatscreen televisie. Er is in totaal plek voor acht personen. Jullie kunnen de keuze maken om de prachtige watervilla op dezelfde plek te laten dobberen, maar het is ook mogelijk om een kapitein in te huren die de watervilla langs de Bora Bora lagunes vaart.

Zoals we zeiden wordt deze vakantiebestemming geprezen om z’n perfecte duikomstandigheden en daarom is alles aan boord om hiervan te profiteren. Van snorkelspullen en paddleboards tot kajaks. Het is allemaal aanwezig op de villa-woonboot. Er is zelf een chefkok in te huren die voor je aan de slag gaat, terwijl jij met een glas champagne in je hand ligt te dobberen op de helderblauwe Stille Oceaan.

“Met ELYT kun je genieten van Bora Bora terwijl je het eiland beschermt. Bij ELYT zorgen we ervoor dat alle natuurlijke hulpbronnen worden geoptimaliseerd om onze catamarans aan te drijven. Net zoals een klein eilandje lijkt te drijven op de lagune van Bora Bora, kunt u met de ELYT-villa boven het water genieten van het zoutwaterleven als nooit tevoren in comfort en stijl.”

Aardig prijskaartje

Zoals je hoogstwaarschijnlijk al weet of ziet aankomen is het gebied in en rondom Frans-Polynesië niet goedkoop, en luxe watervilla’s al helemaal niet. Diegene die echter wél bereidt zijn om hier flink voor neer te tellen kunnen vanaf 1.500 euro per nacht tijdelijk resideren in het varende waterparadijs. Dit bedrag is exclusief personeel en je huurt de villa voor minimaal drie nachten. Klik op deze link voor een verdere sfeerimpressie zodat je op je dooie gemak kunt beoordelen of jij het er voor over hebt.