E by Equinox is qua luxe dé sportschool der spotscholen, met verschillende locaties. Voor $26.000 per een jaar heb je als lid toegang tot de uitstekende trainings-, voedings- en spabehandelingen. E by Equinox is op zichzelf een high-end sportschoolketen, met meer dan 20 centra verdeelt over Brooklyn en New York. Ook in London zijn er clubs onder die deze naam dragen te vinden, waar de prijzen wisselen tussen de £215 en £350 per maand.

Ten eerste gebruikt de luxe sportschool geen pasjes of iets dergelijks voor haar leden. In plaats daarvan maken ze gebruik van een retinascanner om mee in te loggen. Zodra dat gelukt is heb je toegang tot de privé-badkamers, producten voor persoonlijke verzorging en sportkleding. De sportschool richt zich op de algehele gezondheid van haar leden, waar geregionaliseerde training én voeding centraal staat.

Sportschool

 

Luxe sportschool ten voeten uit

Als member bij E by Equinox heb je verder de mogelijkheid om gebruik te maken van een zogenoemde’ Tier 4-instructeur’: de meest ervaren trainers die de sportschool te bieden heeft. Dit vind plaats in een sportschool waar koste noch moeite zijn gespaard om het zo luxe en exclusief uit te laten zien.  Als je niet van pottenkijkers houdt, zit je hier als gegoten Neem als voorbeeld de locatie in New York, waar maar ongeveer 50 leden actief zijn. Wat de drukte in de sportschool aanzienlijk beperkt. Zeker in deze onzekere tijden is dat geen overbodige luxe is.

EQUINOX

 

3D-bodyscan

Als kers op de taart kan je ook gebruik maken van de vooruitstrevende Fit3D bodyscan-technologie van Equinox. Die zoals de naam al enigszins suggereert een 3D-beeld geeft in welke staat je lichaam verkeerd. Met deze scan kunnen trainers eventuele problemen in het lichaam vóór en tijdens de training identificeren om een ​​maximale gezondheid te garanderen. Leden hebben doordeweeks ook toegang tot de spa voor therapeutische massages om te helpen bij ontspanning en genezing.

Benieuwd naar wat de 5 meest dure sportscholen ter wereld zijn? Klik dan hier.

New York Sportschool Kleedkamer