“De Weynshof” is een gevarieerde locatie in de contreien van Giethoorn. Naast de woonboerderij is op deze lap grond een guesthouse, atelier, enkele botenhuizen, prieeltje en overige opstallen. De Weynshof ligt op een perceel van 4.355 m2 en biedt nog eens 310 m2 overige inpandige ruimte zoals een ontspanningsruimte, een technische ruimte en een ondergrondse garage voor minimaal 6 auto’s.

Woonboerderij

De landelijke uitstraling verhult de high-tech afwerking zoals een autolift die in het grindpad verscholen ligt, een uitgebreid domotica systeem, een dynamisch opslagsysteem en een personenlift. Alles bij elkaar maakt dit de Weynshof tot een absoluut sfeervol familie onderkomen met een idealistische woon-werkcombinatie. Wegens de autolift met ruime garage ook geschikt voor een fervent autoverzamelaar.

Woonboerderij

Er is zoveel te verkennen op dit landgoed binnen de gemeente IJselham dat we alle gebouwen even beknopt doorlopen. Uiteraard is het hoogtepunt de rietgedekt woonboerderij. Vanuit de entree van de woning en vanuit het kantoor leidt een stenen trap naar het souterrain. Of pak de personenlift om deze etage te bereiken. Het souterrain beschikt over grote woonruimten/ kantoren dat zich deels onder de tuin uitstrekt. Naast de multifunctionele ruimte bevindt zich de achthoekige ontspanningsruimte. Geschikt voor diverse entertainment doeleinden.

Vaar- en voertuigen

De garage biedt ruimte aan zeker 6 à 7 auto’s en is uitgerust met een Lödige 8-tons autolift. De perfecte locatie en attributen om een autoliefhebber járen zoet te houden. Niet alleen de autliefhebber komt aan zijn trekken op dit perceel, ook de waterratten kunnen hier zegevieren – niet die vieze beesten. Naast de twee carports is er namelijk ook een dubbel boothuis. Verder is er nog een boothuis met een separate insteekhaven.

De tuin die het geheel bij elkaar houdt bevat een grote diversiteit aan kwalitatieve beplanting. Een woonboerderij op een landelijk gebied vol karakter laten we maar zeggen. Het complete complex op Wetering West 31 wordt aangeboden door Sotheby’s International Reality voor een gangbare prijs van €1.749.000,-.