“Een kans om een ​​van de mooiste drijvende huizen in Seattle te bezitten, kan sneller wegvaren dan u denkt!” Zo luidt de tekst van de makelaar nadat de Queen of Lake Union, de woonboot ‘Aurora’ van Seattle, op de markt kwam. Ondertussen is het al bewoond, maar kijken mag altijd. De presentatie van een echt ambachtelijk ontwerp en een ruime plattegrond bieden compromisloze woonruimtes onder een hoge brug.

Aurora is een weelderige woonboot van 446 vierkante meter

Gebouwd op een fundament van zee-aluminium van oceaankaliber en vervaardigd door lokale scheepsbouwers, is geen detail van ontwerp, constructiemethoden of vakmanschap over het hoofd gezien. Er is meer dan 446 vierkante meter aan binnenruimte. Dit oppervlak huist 3 slaapkamers en 4 badkamers, een trap met meerdere verdiepingen en een uitgebreide keuken met allerlei professioneel apparatuur.

Woonboot

Elders in de woonboot kan je je culinaire hoogstandje(s) verorberen in de de verhoogde ontbijthoek of de formele eetkamer. De nabijgelegen serre met kamerhoge ramen biedt op zijn beurt uitzicht op het water en de unieke woonkamer met open haard is uiterst sfeervol ingericht. Maar het draait natuurlijk allemaal om de locatie.

Stond ooit te koop voor $4,4 miljoen

Als unieke features bevat het huis een huisbioscoop en tal van patio’s en zonneterrassen om optimaal te profiteren van de ligging. “Waarschijnlijk een kans die maar één keer in een generatie bestaat om zo’n woning te bezitten,” aldus de makelaar ten tijde van de verkoop. The Queen of Lake Union stond ooit op de markt voor $4.375.000 miljoen bij Sotheby’s International Realty, maar wat er ooit voor betaald is, konden we niet terughalen. Desalniettemin, geniet van het resterende beeldmateriaal eronder en als je eens in Seattle bent weet je waar je langs moet varen.

Woonboot Woonboot