Als de portefeuille het toelaat slaap je liever in een 5-sterrenhotel dan in een krakkemikkig motel langs een verlaten weg. Dat gezegd hebbende is het ook simpelweg interessanter om in iets unieks te overnachten.  Daar voldoen deze glazen piramides zonder twijfel aan. Ook de locatie is buitengewoon, althans, net wat je gewend bent. Het unieke verblijf is namelijk gelegen in de Grand Canyon. De eigenaren leggen je in de watten en alles is geregeld, van eten tot fitness.

Glazen piramides in de Grand Canyon

De glazen piramides zijn te vinden in de prachtige omgeving van de Grand Canyon in Amerika. Ze maken deel uit van Nomad’s Pad, een project dat gebruik maakt van zonne-energie. Wat houdt dat project precies in? Nou, op een lap grond van circa 8 hectare willen ze een ‘glampground’ neerzetten, ofwel een luxe camping. Gasten kunnen hier overnachten in één van de 10 glazen piramides, terwijl ze sterren kunnen kijken in de magische woestijn van Arizona. Het is slechts enkele uren rijden verwijderd van Las Vegas of Phoenix. Ze claimen hiermee het perfecte toevluchtsoord te hebben gecreëerd voor zowel lange weekenden als expedities van een week naar Amerika’s grootste natuurwonder.

“Nomad’s Pad brengt de eerste glazen piramide glamping-ervaring naar de Grand Canyon. Elke glazen piramide van 37 vierkante meter geeft je een nieuwe manier om de natuur te ervaren met 360 ° uitzicht op de woestijn en absolute privacy met Smart Glass-technologie,” valt te lezen op hun promotiepagina.

Deze piramides zijn gemaakt van s glas waardoor je het glas kan veranderen van doorzichtig naar mat. Verder kan de temperatuur in de piramides gecontroleerd worden en is elke piramide voorzien van airconditioner, queen-sized bed en een losse privé badkamer met douche. Buiten is ook een privé bubbelbad, vuurplaats, hangmat en patio met lounge set te vinden. En zorg ook zeker dat je minstens een filmavond meepakt op deze idyllische plek. En in de omliggende omgeving zijn diverse activiteiten om te overwegen. Vliegen over de Grand Canyon, hiken, Jeep tours, kajakken en rotsklimmen. Om er maar een aantal te noemen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nomad’s Pad (@nomadspad)

 

Je zult nog wel even wat geduld moeten opbrengen voordat je de eerste vlucht hier naartoe boekt, los van de restricties rondom het reizen. De opening van dit project wordt verwacht om pas in oktober van dit jaar te opnemen. Na een succesvolle fondsenwerving op Indiegogo zijn de bedenkers hard aan het werk om hun project te realiseren. Aan de foto’s te zien, wordt het een waar futuristische en luxe verblijfplaats. Al met al zal het je ongeveer 490 euro per nacht terugzetten. Maar daar krijg je wel een fantastische mix van een unieke ervaring, weelderige locatie en luxe voorzieningen voor terug.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nomad’s Pad (@nomadspad)