Terwijl alle grote festivals zijn geschrapt, gaat het Formule 1-raceweekend vooralsnog gewoon door. Over iets meer dan twee weken, van 3 t/m 5 september, staat de Grand Prix van Nederland in op Circuit Zandvoort gepland, maar er heerst nog enige onduidelijkheid over wat nou wél en niet kan. Wie toch van plan is ver weg te blijven van alle drukte en ook een riante villa verkiest boven een karig tentje op een drassig veldje, kan binnenkort in Aerdenhout terecht in deze weelderige villa.

Luxe villa in Aerdenhout te huur voor de Grand Prix van Nederland

Genieten doe je uiteraard niet alleen, maar met de hele familie of je beste amices. De woning heeft een leefoppervlak van 500 m² en kan in totaal acht personen verwelkomen. Je komt het perceel van 4500 m²  oprijden via de majestueuze entree met eigen rotonde, waarna je je Lamborghini kwijt kunt in een van de drie garages. Eenmaal binnen tref je een grote woonkamer met prachtige open haard (een van de drie), een grote eetkamer, een moderne keuken met wijnkasten en een kantoorruimte, maar voor het geld dat je hier voor betaald ga je daar niet zitten.

Aerdenhout

Ook buiten de gevels van de volledig gerenoveerde moderne villa is het genieten geblazen. Er is namelijk een groot verwarmd zwembad direct naast de Jacuzzi, evenals een buitendouche en uitzonderlijke buitenruimtes om intiem te loungen.

Aerdenhout

De villa in Aerdenhout biedt volledige privacy, voldoet aan de hoogstaande eisen van BN’ers en er is zelf een aparte ingang voor het personeel. Ja, personeel. Het is namelijk optioneel om personeel in te huren, die op maat diensten aanbieden zoals feestorganisatie, ontbijt, catering, conciërge-diensten en limousine-, jacht- of helikoptertransfer zodat jij optimaal kunt genieten van deze speciale beleving én omgeving.

Huur de villa nu voor het aanstormende raceweekend op Circuit Zandvoort

Klik op deze link om een verblijf te boeken in de privé-villa met 5-sterren services voor je “familie, vrienden of uw zakenpartners.” Uiteraard komt zo’n felbegeerde kans wel met een prijskaartje. Voor €50.000 incl. btw spendeer je het hele raceweekend, van 3, 4 en 5 september 2021, in dit piekfijne pareltje, gelegen op slechts 5 minuten rijden van het circuit van Menno de Jong en prins Bernhard van Oranje-Nassau.

Aerdenhout