Een jacht hebben op zich is al erg fijn, maar wie over de financiële middelen beschikt kan het nog uitbundiger maken. Je bent nooit uitgespeeld, zelfs niet in je luxe leventje. Met die zin in gedachte hebben wij hier een aantal tenders voor je, die het verblijf op je jacht nog aangenamere en spannender zullen maken.

Waydoo Flyer e-folie

E-Foilen doe je op een aangepaste surfplank die boven het water uitsteekt en wordt elektrisch aangedreven. Het wordt almaar populairder en dit model ziet er erg vermakelijk uit. De Waydoo kan dankzij de 6.000 W motor een topsnelheid van 65 kilometer per uur bereiken. Hij kan makkelijk 75 minuten mee zonder op te geven. De batterij kan makkelijk verwijderd worden en is na 2 uur laden volledig 100% om weer terug het water op te gaan. Voor $ 7400 is deze elektrificeerde plank helemaal van jou.

Waydoo Flyer tenders

Wakker RÄVIK elektrische surfplank

Voor $ 7900 kan je een elektrisch surfboard kopen. Dit wil niet zeggen dat het het surfen makkelijker maakt. Surfen is ontzettend lastig om te leren, dus we raden dit exemplaar aan voor meer gevorderde surfers. Via je telefoon kan je de snelheid bepalen en de echte adrenaline junkies kunnen met deze plank tot wel 87 kilometer per uur gaan. Veel plezier in ieder geval, maar wees voorzichtig.

elektrische surfplank

iAQUA SeaDart Max

De iAQUA duikscooter kan zowel boven als onder water worden gebruikt. Je kan dieptes bereiken van wel 30 meter en met een topsnelheid van 21 km/h ben ook zo weer bij het vertrouwende oppervlak. Het apparaat weegt 42 kg en op een volle batterij gaat de SeaDart 80 minuten mee. Het is volledig gemaakt van koolstof uit de sportwagenconstructie, waardoor het lichter en scheurbestendiger is dan de concurrentie.

elektrische kajak - tenders

U-Boat Worx Nemo-onderzeeër

Een eigen onderzeeër mee als je een stuk gaat varen met je jacht, waarom ook niet? Voor slechts $ 1,2 miljoen is dit al mogelijk. De U-Boat Worx Nemo-onderzeeër is de lichtst bemande duikboot ter wereld. Met het lage profiel staat de duikboot slechts anderhalve meter boven het dek. Hij is niet zo groot en zou op elk jacht moeten kunnen passen zonder problemen te veroorzaken. Hij is zo klein dat er minder opslagruimte voor nodig is dan bij twee jetski’s.

Jacht onderzeeër

CECLO elektrische hybride catamaran

Ceclos elektrische waterfietsen zijn ontworpen voor oefening en ontspanning. Door het pedaal systeem kan je je in een aardig tempo verplaatsen over zee. Deze hybride catamaran is ideaal om je jacht te parkeren en opzoek te gaan naar verborgen baaien en strandjes. Voor een bedrag van $20.000 is deze catamaran van jou.

catamaran jacht - tenders