Een villa tussen de bergen met uitzicht op zee en dat dan ook nog in een prachtige stad als Kaapstad. De moederstad van Zuid-Afrika heeft ongeveer 2,9 miljoen inwoners en is samen met Pretoria en Bloemfontein één van de belangrijkste steden van Zuid-Afrika. De stad is internationaal bekend om de ligging aan de voet van de Tafelberg, met een hoogte van 1086 meter boven het zeeniveau. Deze mega villa biedt uitzicht op de top van Camps Bay die op zowel de Atlantische Oceaan als de Twaalf Apostelen uitkijkt.

Moderne villa in Kaapstad met fanatisch uitzicht

De villa in Kaapstad is verdeeld over vijf niveaus, allemaal toegankelijk via een lift, en bevat meerdere woonkamers, acht slaapkamers en wel negen badkamers. Ook is er nog een groot zwembad met uitzicht over de zee, een jacuzzi en een prachtige binnenplaats waar de schuifdeuren dicht kunnen wanneer het eens minder goed weer is.

Villa Kaapstad

Op de bovenverdieping is een prachtige slaapkamer omringd door hoge ramen waardoor je naar de prachtige zonsondergang kan kijken vanuit je bed. De master suite bevindt zich in een klasse apart op de bovenste verdieping van het huis met een pyjama lounge, yogastudio, kleedkamer, omhullend balkon en een eigen badkamer met marmeren tegels evenals een sauna en stoomkamer.

Villa Kaapstad

Andere luxe kenmerken van dit huis is de ruime bioscoopkamer en het beveiligingssysteem dat het hele terrein 24/7 in de gaten houdt. Garageplek voor vier auto’s, een extra parkeerplaats bij de oprit voor nog acht voertuigen, bergruimte als je je spullen nergens anders kwijt kan, een gym ruimte en ten slotte nog een open haard met heerlijke bank en een groot flatscreen tv.

Vraagprijs

Het fijne is dat het afgelegen ligt van andere huizen, maar dat je wel dichtbij de stad woont. Voor een bedrag van $ 4,399,055 (omgerekend € 3.745.597) is het allemaal van jou. Klik voor meer informatie van deze weelderige woningen op deze link.

badkamerVilla Kaapstad
woonkeuken