Na zes jaar is Adele eindelijk terug van weggeweest. Op 15 oktober bracht ze haar nieuwste single ‘Easy on me’ uit. Deze single gaat worden opgevolgd door haar nieuwe album ’30’, opvolger van ’19’, ’21’ en ’25’, die op 19 november uitkomt. Net als de single zal dat album in het teken staan van haar reis naar geluk, recente scheiding en haar zoontje. Zij en haar ex man Simon Konecki, die tegenover haar in Los Angeles woont, delen de 9-jarige zoon Angelo. Maar buiten haar huis in LA om: waar geeft de 33-jarige zangeres haar geld nog meer aan uit?

Adele en vastgoed

Afgelopen augustus werd bekend dat de zanger twee huizen in Kensington, chique wijk in Londen, ombouwt tot één riant herenhuis. Hier is een bedrag van € 2,3 miljoen mee gemoeid. Ze heeft ook een geschiedenis met onroerend goed in de Verenigde Staten. Ze telde € 8,3 miljoen neer voor een woning in het altijd zonnige Californië, een exclusief gebied waar naar verluidt Nicole Kidman, Penelope Cruz, Cameron Diaz en Katy Perry wonen en in 2019, na de scheiding van voormalig echtgenoot Simon Konecki, verhuisde Adele en kocht ze een ander huis naast de deur voor € 9,2 miljoen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Adele (@adele)

Dit jaar kocht ze een derde huis van haar oude vriend en buurvrouw Nicole Richie voor € 8,6 miljoen. Dit is de derde aankoop van de zanger in Hidden Valley binnen vijf jaar. Toen zoon Angelo nog maar 18 maanden oud was, werd hij al flink in de watten gelegd. In 2014 werd er naar verluidt $ 20.000 (€ 17.200) gespendeerd aan een tuinhuis met drie torentjes, een houten schutting, een veranda en dat zelfs kan worden aangesloten op een elektriciteitsvoorziening. Slechts een fluitje van een cent voor iemand met een geschat vermogen van € 147 miljoen, maar wel leuk om te vermelden.

Beveiligingsteam

Aangezien Adele een wereldwijde ster is, is een beveiligingsteam absoluut geen overbodige luxe. Wanneer ze in het openbaar wordt gespot, staat er altijd wel een team aan klerenkasten paraat. Volgens MailOnline heeft Adele onder meer Lady Gaga’s lijfwacht, Nederlander Pete van der Veen, ingehuurd, die naar verluidt £ 70.000 (€ 83.000) per jaar kost.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Adele (@adele)

Adele haalde haar rijbewijs op haar 25e

De Grammy Award-winnares was dolgelukkig met het behalen van haar rijbewijs. Met al haar albums en optredens kan ze natuurlijk haast iedere auto kopen die haar hartje begeert. In 2013 greep ze naar de knip voor een Porsche Cayenne, als kerstcadeau voor haarzelf, nadat ze slechts enkele weken terug haar rijbewijs mocht ophalen. De SUV, ter waarde van € 118,5 duizend, is zwart met lederen interieur en is voorzien van gepersonaliseerde stiksels. Verder schijnt ze ook nog een Range Rover te bezitten.

Bowlingbaan huren met Drake

Gezien het feit dat de muzikale superster op gelijke voet staat, is het geen verrassing dat rapper Drake bevriend is met Adele. Soort zoekt soort laten we maar zeggen. In 2019 werd gemeld dat de twee artiesten Pinz Bowling Center in Los Angeles hadden gehuurd. Hoeveel ze hier voor moesten betalen, blijft waarschijnlijk voor eens en altijd een geheim. Maar goedkoop zal het niet beslist geweest zijn.