Je moet er wel aardig voor gespaard hebben, maar dan kan je wel de rest van je dagen uittellen op een geheel eigen privé-eiland op Pumpkin Key in Florida, aan de kust van de Verenigde Staten. De villa op het eiland is in 1985 gebouwd en staat op ongeveer 465 vierkante meter aan interieurruimte, terwijl het eiland zo’n 10,5 hectare beslaat.

Privé-eiland in Florida met villa en ruime haven

Verder ligt er aan het eiland een jachthaven met ligplaatsen voor circa 20 boten of één megajacht. Je krijgt als koper natuurlijk de beschikking over de talloze privé-stranden, een heerlijk terras die uitkijkt op je eigen haven en er staat ook nog eens een huis dat zeker niet verkeerd is, te wachten tot zijn of haar nieuwe eigenaar intrekt. De villa heeft een grote serre met een binnenzwembad waar je lekker uit kan rusten van de vermoeiende tocht om boodschappen te doen, maar die kun je in ruil voor een bepaalde som geld ook vast wel laten bezorgen.

Temidden van het eiland zijn tennisbanen die ook dienst doen als helikopterplatform, terwijl paden voor golfkarretjes het eiland doorkruizen. Maar de villa waar de koper zal intrekken mag er ook best zijn. Deze heeft drie slaapkamers, een fitness-ruimte en een buitenzwembad. Echter zal je niet de enige op het eiland zijn, want conciërges onderhouden het totale grondoppervlak. Er zijn 12 kavels van om op te bouwen om dit prachtige eiland te voltooien en een beetje gezelschap te hebben.

privé-eiland

De locatie is natuurlijk ook interessant omdat je op een eiland zit, maar dit roept wel enkele vragen op, zoals: “kan ik hier zelfvoorzienend overleven?” of “hoe kan ik nog wel iets van de buitenwereld meekrijgen los van het nieuws?” Nou, met een klein stukje varen of vliegen ben je al op het vasteland en er is een luchthaven op korte afstand van het eiland.

Bekijk hier alle foto’s en verdere informatie over het eiland.

Privé eiland